Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Αυγουστιάτικο “δώρο”!

  Έναν παίκτη με παραστάσεις από Football League και Football League 2 και μάλιστα πολύ πρόσφατες (πέρσι αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα) ενέταξε στο δυναμικό του το Μακροχώρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Imathia Sports News, η συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Διονύση Βούλγαρη χθες 4/8 με τον πρώην παίκτη της Βέροιας Χρήστο Ζαρογιάννη, αποδείχτηκε καταλυτική. Ο ισχυρός άνδρας των “ασπρόμαυρων” ανέβασε εντυπωσιακά την προσφορά του, σε σημείο μάλιστα ο 26χρονος μέσος να αρνηθεί πρόταση από την Αγία Νάπα (Β’ κατηγορία Κύπρου), η οποία προσπάθησε να τον μεταπείσει χθες αργά το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος είχε δεχτεί πολύ καλές προτάσεις από αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (Επισκοπή, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κασσιώπη) αλλά και από Κύπρο, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στο Τουρνουά Ελεύθερων Παικτών που δειξήχθη στη Βουλγαρία, υπό την αιγίδα του ΠΣΑΠ.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρώην παίκτη του Εθνικού Αστέρα (με την ομάδα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για τα οφειλόμενα, μετά την προσφυγή που έκανε), μας επιβεβαίωσε την είδηση και προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

“Θα ήθελα μέσα από το Imathia Sports News να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Διονύση Βούλγαρη για την μεγάλη τιμή που μου έκανε, αποδυκνείοντας έμπρακτα πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους του Μακροχωρίου”.

Έτσι, μετά τη διατήρηση στο ρόστερ αρκετών βασικών παικτών από την περσινή χρονιά, η απόκτηση του Χρήστου Ζαρογιάννη αποτελεί την πρώτη κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ, με τις πληροφορίες μας να λένε ότι ετοιμάζει και δεύτερη εντυπωσιακή κίνηση εντός των προσεχών ημερών.

Η καριέρα του Χρήστου Ζαρογιάννη με αριθμούς

Σεζόν Ομάδα Συμ. Γκολ
04/05β ΒΕΡΟΙΑ 4 0
05/06α ΒΕΡΟΙΑ 2 0
05/06β ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 15 7
06/07 ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 34 10
07/08 ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 34 13
08/09 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 29 5
09/10 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 17 4
10/11α ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3 0
10/11β ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 11 2
11/12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected