Κατηγορίες
Super League 1

Αιγινιακός vs ΠΑΟΚ Κ20 (4-2) – Δύο γκολ ο Έξαρχος!

  Δύο γκολ στο ντεμπούτο του με τους “μπλε” πέτυχε ο Κώστας Έξαρχος, στο φιλικό του Αιγινιακού τη Δευτέρα 6/8 με την Κ20 του ΠΑΟΚ. Οι νεοφώτιστοι στη Football League 2 νίκησαν τους Νέους του Δικεφάλου με 4-2, σε ένα χορταστικό παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν, με τους Ημαθιώτες παίκτες μας να ξεχωρίζουν.

Ο Βασίλης Γιαουτζής αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα μαζί με τον σκόρερ Κώστα Έξαρχο, ενώ ο Νίκος Ζούρκος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε γενικές γραμμές, ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εντυπώσεις του Αιγινιακού στο πρώτο φιλικό της θερινής προετοιμασίας. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου επικράτησε της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ με 4-2 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 9 άνοιξαν το σκορ με προβολή του Έξαρχου. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 35΄ όταν ο Κολούρης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερο ο Δερμιτζόγλου έβαλε τον δικέφαλο μπροστά στο σκορ.
 Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού υπήρξε άμεση και στο 42’ ο Έξαρχος εκτέλεσε εύστοχα το πενάλτι το οποίο κέρδισε ο Μητράκας ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιγινιακός βελτίωσε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και στο 50 σημείωσε το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Καθάριος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 81’.

AIΓΙΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης (30′ Αράπης), Τασίδης, Λιόλιος, Μητράκας, Καπετάνος, Γιαουτζής, Αποστολίδης, Ραπτόπουλος, Κοκόλης, Έξαρχος, Σαββίδης. Έπαιξαν και οι: Καθάριος, Καραγιάννης, Γιαντσελής, Τσάλτας, Μπουζούκης, Ζούρκος, Ντούλας, Κομίδης, Κυπαρίσσης, Κοτσιαρίδης, Δασκαλόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected