Κατηγορίες

Αιγινιακός: Με οδηγό τον Ντάμτσιο και… άρωμα Ημαθίας χτίζει τη νέα σεζόν

Με σταθερότητα στον πάγκο και έντονο το στοιχείο της Ημαθίας στο ρόστερ του, ο Αιγινιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας ως μεγάλο «όπλο» τη διατήρηση του Γιώργου Ντάμτσιου στην τεχνική ηγεσία.

Ο 44χρονος προπονητής από την Ημαθία θα βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των «μπλε», αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς για τον σύλλογο της Βόρειας Πιερίας. Στη διάρκεια της παρουσίας του έχει οδηγήσει τον Αιγινιακό στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός στη Β’ Ερασιτεχνική και ενός στην Α’ Ερασιτεχνική, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας.

Το φετινό ρόστερ διατηρεί έντονη ημαθιώτικη παρουσία, καθώς σε αυτό βρίσκονται ο 21χρονος αμυντικός Παναγιώτης Γαλόπουλος, ο 28χρονος μέσος Κωνσταντίνος Γεωργίου, ο 23χρονος δεξιός μπακ Νίκος Καραγκιοζόπουλος, ο πολύπειρος επιθετικός Γιώργος Κίτσας, ο 21χρονος φορ Παύλος Λουτζιανιώτης και ο 19χρονος μέσος Παναγιώτης Κούτλας. Κάτω από τα δοκάρια δεσπόζει η παρουσία του 49χρονου Θάνου Τόλιου, του «αειθαλούς» τερματοφύλακα με σπουδαία διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ανανεώσουν και οι Αποστόλης Λίτσι και Λευτέρης Κίτσας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportsup.gr, ο Αιγινιακός έχει εξασφαλίσει τις ελευθέρες των Βαγγέλη Αβραμόπουλου και Γιάννη Πιπιλιάρη, δύο ποδοσφαιριστών με σημαντικές παραστάσεις και παρουσία σε ομάδες της Ημαθίας. Ο 35χρονος μέσος Αβραμόπουλος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από ΑΕ Αλεξάνδρειας, Νάουσα και Βέροια 1960, ενώ ο 24χρονος εξτρέμ Πιπιλιάρης προέρχεται από την ΑΕ Αλεξάνδρειας και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με τον 29χρονο μέσο Δημήτρη Βλάχο, ο οποίος ενισχύει ακόμη περισσότερο τον άξονα της ομάδας, δείχνοντας πως ο Αιγινιακός δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
error: Protected