Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Κεραυνός Επισκοπής – Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία

 

  Συμπληρώσαμε μία εβδομάδα προπονήσεων για τον Κεραυνό Επισκοπής, με την ομάδα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά εκτός Κυριακής στις 20.00μμ στο γήπεδο της Επισκοπής.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας, Γόλη Ιωαννίδη μας τόνισε για άλλη μία φορά την επιθυμία του να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ στα 20 χρόνια περίπου και ειδικά μετά τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών, αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό.

Θυμίζουμε ότι από τον Κεραυνό αποτελεούν ήδη παρελθόν οι Σταυρίδης, Δραγουμάνος, Καρασαρίδης, Χαρίσης, Παραστατίδης, Σιδηρόπουλος, ενώ οριστικά αποχώρησαν και οι Τουμαράς και Μπράτσης.

Ο προπονητής της ομάδας μας αποκάλυψε ότι προσπαθεί να κλείσει ένα πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση ποδοσφαιριστή της ομάδας που αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά από ατύχημα που είχε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Επίσης, στις αρχές Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Κεραυνού Επισκοπής, θα διεξαχθεί τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων που θα ανακοινωθούν σύντομα από τη διοίκηση.

Τέλος, το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας θα διεξαχθεί την Τρίτη 14/8 με τα Λευκάδια στο γήπεδο της Επισκοπής, σε ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Γόλη Ιωαννίδη και τους νεαρούς παίκτες του.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected