Κατηγορίες

Απόλλων Αγ. Γεωργίου – Ειδησεογραφία

  Αρκετά θέματα και εξελίξεις είχαμε την εβδομάδα που πέρασε για τον ιστορικό Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά :

1) Η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο κατέθεσε πρόταση στον απερχόμενο προπονητή της ομάδας Σάκη Παπαδίνα να αναλάβει τα παιδικά τμήματα της ομάδας, πρόταση που έγινε αποδεκτή. Παράλληλα, θα βρίσκεται πλάι στον νυν προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη ως σύμβουλος σε θέματα εκγύμνασης και τακτικής.

2) Οι εγγραφές για τα παιδικά τμήματα ξεκινάνε στις 16/8 και οποισδήποτε επιθυμεί να εγγραφεί, θα μπορεί να το πράττει στα γραφεία της ομάδος στον Άγιο Γεώργιο. Τις επόμενες μέρες οι γονείς θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

3) Με πρωτοβουλία του Σάκη Παπαδίνα, ξεκινά μια καμπάνια εύρεσης αλλά και προσέλκυσης νεαρών παικτών από τα γειτονικά χωριά (Αγία Μαρίνα, Ζερβοχώρι, Μονόσπιτα), με σκοπό να δημιουργηθεί μια Ακαδημία που θα στηρίζεται αποκλειστικά από παιδιά της ευρύτερης περιοχής.

4) Ο επιθετικός, ο οποίος αποτελούσε μεγάλο όνομα στην κατηγορία και η ομάδα ήρθε σε επαφή μαζί του ήταν ο Χάρης Παραστατίδης του Κεραυνού Επισκοπής. Οι συζητήσεις τελικά δεν προχώρησαν και αμέσως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Ο Θωμάς Γουλσουζίδης (ή “Χάγκαν” όπως είναι ευρέως γνωστός, κάτω δεξιά στη φωτ.) είναι από χθες παίκτης του Απόλλωνα, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

5) Οι Μαγκίδης, Μουχτάρης αποτελούν οριστικά παρελθόν από την ομάδα, ενώ πολύ πιθανό και ο Σπυριδωνίδης να αποτελέσει μέλος της Κ17 της Βέροιας, όπως οι συμπαίκτες του στον Άγιο Γεώργιο.

6) Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Κυμίνων, Γιάννη Χατζηγεωργίου. Ο πρόεδρος προσπαθεί να βρει μια “φόρμουλα” για να μπορέσει να αποσπάσει το “ναι” του 22χρονου επιθετικού.

7) Σε τρεις προσθήκες νεαρών παικτών προχώρησε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου.  Σταύρος Κραβαριώτης και Γιώργος Φωτιάδης, αμφότεροι του Μακεδόνα Βέροιας, αλλά και ο Θανάσης Λιάτσος από την ΑΕ Αλεξάνδρειας, απέσπασαν την ελευθέρας από τις ομάδες του και πλέον λογίζονται παίκτες της ομάδας.

8) Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας έχει προγραμματιστεί την Τρίτη 14/8 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου με αντίπαλο τη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected