B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Άρης Παλαιοχωρίου 2-1

 (Ευχαριστούμε τον Αντώνη Πάππο για την ανταπόκριση)

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για το Σκυλίτσι και πρώτο για το Παλαιοχώρι έλαβε χώρα σήμερα (υπό καταρρακτώδη βροχή) στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου.

Οι δύο ιστορικοί σύλλογοι, που έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, απέδειξαν για άλλη μια φορά το ευ αγωνίζεσθαι και εκτός των άλλων πρόσφεραν και θέαμα στην αποψινή αναμέτρηση.

Ο τοπικός Άρης ήταν καλύτερος στα σημεία από τον Άρη Παλαιοχωρίου και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαρίες που του παρουσιάστηκαν. Από την άλλη το Παλαιοχώρι, αν και μετρά λίγες μέρες προπονήσεων, παρουσιάστηκε αρκετά δυνατό και σίγουρα θα δούμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια, όταν και η ομάδα θα “δέσει” με την πάροδο του χρόνου.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν κυρίως αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, ενώ η δυνατή βροχή και ο άνεμος δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Στο 35′ ο Άρης Σκυλιτσίου θα ευτυχήσει με τον Θεοδωρίδη να ανοίξει το σκορ και να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0.

Στην επανάληψη έγιναν εκατέρωθεν αλλαγές, οι δύο προπονητές δοκίμασαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους και μοιραία το παιχνίδι άλλαξε μορφή. Προς στιγμή η ισοφάριση του Μερόκη Αν. στο 70′ έδειξε ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, όλως ο Γρηγόρης Μωραϊτης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα πέτυχε το 2-1 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (Δημήτρης Γιουρόπουλος) : Δελίογλου, Παπαδόπουλος, Πατρίκας, Καρασσαβίδης, Κολεσίδης, Μωραϊτης Γ., Απόσογλου, Νούσιος, Μωραϊτης Δ., Ντέλλας, Λιόλιος. Αγωνίστηκαν και οι Θεοδωρίδης, Μουρτζίλας Δ., Μινίνι, Μαυρόπουλος, Κρεμμύδας, Καλογιαννίδης, Νούσιος Γ., Μενάκος.

Άρης Παλαιοχωρίου : Γραμματικόπουλος, Κίτσας Λ., Μερόκης Αν., Μερόκης Αλ., Μαλάκης, Μουστάκας Α., Μουστάκας Κ., Βλάχος, Παντόπουλος, Τσολπάκης, Χριστοφόρου. Αγωνίστηκαν και οι Χριστοφόρου, Νατσικόπουλος, Κίτσας Χ., Σιτσάνης, Καβαζίδης Τ., Γιοβανόπουλος, Γούλας, Καρκέλης, Ατανάσοφ, Μαραγκός, Βασιλείου, Καβαζίδης Δ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected