Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας vs Φίλιππος Μέσης 3-1

  Τις…άγριες διαθέσεις του έδειξε από το πρώτο φιλικό της χρονιάς ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, νικώντας με 3-1 στο γήπεδο του Βρυσακίου τον Φίλιππο Μέσης.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ αν και έχει πολύ λίγες μέρες προπονήσεων έδειξε ότι φέτος, παρόλες τις απώλειες βασικών παικτών, θα είναι από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα της Α1.

Από την άλλη ο Φίλιππος παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός από το φιλικό με την ΑΕΠ Βέροιας, με πολλά κενά στην άμυνα και πολλές λάθος πάσες. Είναι εμφανές ότι η ομάδα θέλει χρόνο ακόμα, έχουν έρθει καινούριοι παίκτες και σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά για να παρουσιαστούν δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό, πίεσε τον Φίλιππο και κατάφερε νωρίς (13′) να πετύχει το 1-0, χάρη σε γκολ του Θανάση Κίτσα. Δέκα λεπτά αργότερα η Μέση ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Μουρατίδη, όμως ο Αλέξης Μπουκλάς στο 41′ πέτυχε το 2-1 και έστειλε την ομάδα στην ανάπαυλα προηγούμενη στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή την υπεροχή, κράτησε πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια του και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε παρά ελάχιστα. Διεύρυνε μάλιστα το σκορ στο 3-1, κάνοντας τον Λευτέρη Κελεσίδη πολύ χαρούμενο γι’ αυτήν την πρώτη εμφάνιση των παικτών του.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Λευτέρης Κελεσίδης) : Μαντζέλος, Κίτσας Β., Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Τόλιος Α., Κίτσας Ε.Π., Πατατούκας, Τζέπης Ι., Χαρισιούδης, Κίτσας Θ., Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Μίχας, Τόλιος Ι., Λαδάς, Κίτσας Κ., Κίτσας Π., Κίτσας Δ.Π., Κίτσας Σ., Κίτσας Ε.Δ., Κίτσας Δ.Ο., Τζέπης Ν.

Φίλιππος Μέσης (Μάκης Γιαννόπουλος) : Ιωακειμίδης, Μουρατίδης, Μανουσαρίδης, Καλούδης, Τσανασίδης, Τσιαμπάς, Ρόκκος, Δημοσθένους Ν., Γιαννόπουλος, Δημοσθένους Σ., Ζερδαλής. Αγωνίστηκαν και οι Μόσχος, Μελικιώτης, Κελεσίδης, Σταυρίδης, Βίνιος, Αρβανιτίδης.

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected