Διάφορα

Καλημέρα!

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 σήμερα, και από το πρωί έχει ένα τέλειο αεράκι που ευελπιστούμε να παραμείνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Χθες βράδυ πάντως η δροσιά ήταν κάτι παραπάνω αισθητή, καθώς στις 12 τα μεσάνυχτα το θερμόμετρο έδειχνε 19 βαθμούς!

Η μπόρα όμως και οι αντίξοες συνθήκες δεν εμπόδισαν τις ομάδες του νομού μας να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με τη διεξαγωγή φιλικών, στα οποία βρεθήκαμε και εμείς, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες τους. Σίγουρα κάποιες βρίσκονται σε πιο μεγάλο βαθμό ετοιμότητας ενώ κάποιες άλλες θέλουν ακόμα δουλειά, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει χρόνος, αφού (με εξαίρεση το κύπελλο) οι υποχρεώσεις ξεκινάνε σε ένα μήνα περίπου.

Σήμερα το Imathia Sports News θα βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας να καλύψει το πολύ σημαντικό φιλικό για τον Φίλιππο Μελίκης, απέναντι σε ομάδα Football League! Η Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη, που προετοιμάζεται στο Βέρμιο, θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, σε ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ για τους δευτεραθλητές της Α1.

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η ειδησεογραφία (αν και την Κυριακή χωρίς αγώνες υπάρχει μια σχετική στασιμότητα) και οι εκπλήξεις πάντα παραμονεύουν (ειδικά η χθεσινοβραδινή με τις πέντε μαζεμένες μεταγραφές των Λευκαδίων δεν έχει προηγούμενο…).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected