Γενικά

Ραφαήλ Σούκιας – Πολύ καλός με Εθνικό Αστέρα!

Ακόμη μία καλή εμφάνιση για τον “μικρό” του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος ως αλλαγή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ημαθιώτης μέσος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, στο οποίο οι Πειραιώτες κερδίσαν με 1-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Καισαριανής και τόσο ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα Ανδρέας Σάννης όσο και αυτός των “ερυθρολεύκων” Μπερν Στορκ, χρησιμοποίησαν από δύο διαφορετικές 11αδες σε μία προσπάθεια να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής, να δώσουν ευκαιρίες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το μοναδικό γκολ επετεύχθη στο 36′. Ο Σωτηράκος εκμεταλλεύθηκε μία ολιγωρία της άμυνας, κέρδισε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος έριξαν και τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Εθνικός Αστέρας είχε τις δικές του στιγμές, που φάνηκε σε ορισμένα σημεία απειλητικός, χωρίς τελικά να μπορέσει να ισοφαρίσει.

Εθνικός Αστέρας : Αλυσανδράτος, Κλήμης, Στυλιανόπουλος, Κάνδιας, Θεολόγου, Κολτσίδας, Τσομπανάκος, Δαφνάς, Κεντζετζόγλου, Βίλλα, Τσαγκρής. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Σπύρου, Ευσταθίου, Νικολέτος, Παππάς, Αποστολίδης, Καραμπορίκης, Χανιώτης, Κανελλόπουλος, Μαρτίνο, Μπάλλας, Ντάτης, Άλντο, Τζατζάς, Μουζακίτης.

Ολυμπιακός : Κουρτεσιώτης, Σιώπης, Σωτηράκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Παπασάββας, Καρκασίνας, Φουκάρας, Ιωαννίδης, Βουτσιώτης, Λύρας. Έπαιξαν ακόμη οι Βλάχος, Δημακάκος, Βούρος, Μπατούνας, Μαργαρίτης, Σούκιας, Χατζάρας, Παιδάκης, Βέργος, Ρίξπουν (υπό δοκιμή)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected