Γ Εθνική / Τοπικά

Αιγινιακός vs Μακεδονικός Κοζάνης 2-0

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες 12/8 στο γήπεδο του Αιγινίου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Μακεδονικό Κοζάνης, αντίπαλο των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0 από τον πιο έτοιμο Αιγινιακό, ωστόσο έδειξε θετικά δείγματα στο πρώτο του φιλικό εκτός έδρας, αντίπαλος με μια ομάδα που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο ψηλά (Γ΄ εθνική)

Από τον Αιγινιακό, που την προηγούμενη ημέρα αγωνίστηκε με την Κ20 της Βέροιας και κέρδισε 3-0, δεν αγωνίστηκαν οι Σακελαρίδης, Μητράκας, Καπετάνος, Τασίδης, Λιόλιος, Αποστολίδης, Έξαρχος, Ραπτόπουλος, Ζούρκος, Καθάριος και Γιαουτζής .

Με τον Γιώργο Παπακώστα να παρουσιάζει ένα ανανεωμένο σύνολο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αιγινιακού, η εικόνα που άφησε η ομάδα της Κοζάνης μόνο άσχημη δεν ήταν, και έδειξε πως με ακόμα περισσότερη δουλειά έχει μέλλον μπροστά της.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να πιέζουν στο χώρο του κέντρου και να μη κινδυνεύουν εκτός απο τη φάση του γκολ που δέχτηκαν στο 26′ απο τον Κυπαρίση που πρόλαβε την έξοδο του Τσίγκα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πιο νωρίς όμως ο Μακεδονικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 12’ όταν ο Μαλούτας έβγαλε τετ α τετ τον Κουτούλα αυτός προσπάθησε να σκοράρει , αλλά το πλασέ του το εξουδετέρωσε ο Ράπτης.

Στο 41′ πλασέ του Κοσμίδη πέρασε λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι .

Στο 42′ μακρινό πλασέ του Κουτούλα μπλοκάρει ωραία ο Ράπτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν μαζεμένες αλλαγές, για να βγάλουν συμπεράσματα για όλους τους παίκτες που διέθεταν στην αποστολή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πέτυχαν στο 50′ το 2-0 μετά απο ωραία προσπάθεια του Δανίδη.

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η κεφαλιά του Μαλούτα στο 70′ και το σουτ του Αποστολίδη στο 81′ πέρασαν λίγο έξω.

Στο 92′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 για τον Αιγινιακό όταν το δυνατό σουτ του Σαββίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα την ακούμπησε με τα ακροδάχτυλα ο ιπτάμενος Κρικέλης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο τον Μακεδονικό εκτός αποστολής για διάφορους λόγους ήταν οι Μαντζώλας, Ματούλας, Σαββούδης, Αντωνόπουλος Κ., Ζαχαριάδης, Αργυρόπουλος , Σαριόγλου, Λαμπίρης, Κουτσώνας, Τράτσκας και Μαλούτας Γ.

Με τον Αιγινιακό αγωνίστηκε και το νέο απόκτημα, ο Κυρτέγος, που έμεινε ελεύθερος απο την ομάδα του Πλαταμώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected