Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα σε όλους!

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 σήμερα, αρχή μιας νέας εβδομάδος και δείχνει τελικά ότι οι ευχές μας πιάνουν τόπο καθώς, σύμφωνα με το www.meteo.gr, η δροσιά θα συνεχιστεί μέχρι τουλάχιστον στις 25 του μήνα.

Χθες στο απόγευμα, στον Άγιο Νικόλαο που βρεθήκαμε για τον αγώνα Φίλιππος Μελίκης-Καλλιθέα, πραγματικά απολαύσαμε το κλίμα της περιοχής, με τον καθαρό αέρα και την αύρα του δάσους που νιώθεις ότι σε χαϊδεύει… Αυτή η…αύρα ενέπνευσε και τον Γιώργο Ντάμτσιο και τους παίκτες του να κάνουν μία θετικότατη εμφάνιση και να γεμίσουν αισιοδοξία τους φιλάθλους τους.

Σήμερα έχουμε το δυνατό φιλικό της Βέροιας στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη, σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μάκη Χάβο να δει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Super League.

Επίσης στις 19.00 στο γήπεδο του Νεοκάστρου, ο τοπικός Αχιλλέας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΠ Βέροιας, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το Imathia Sports News θα βρίσκεται εκεί και θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ και παραλειπόμενα.

Ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα σε όλους και καλές βουτιές σε όσους βρίσκεστε σε μια παραλία όπως αυτή της φωτογραφίας!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected