Κατηγορίες

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον ΠΟ Ελασσόνας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΟ Ελασσόνας συνεχίζεται δυναμικά, με τη διοίκηση να ανακοινώνει τρεις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην ομάδα επιστρέφει ο νεαρός σέντερ μπακ Αντώνης Γκανάτσιος από την Κ-19 της ΑΕΛ, έχοντας ήδη πρότερη θητεία στον σύλλογο. Παράλληλα, η αμυντική γραμμή ενισχύεται με τον έμπειρο Πολύκαρπο Δραγατσίκη (κεντρικός και πλάγιος αμυντικός), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Λάρισας. Στη μεσαία γραμμή προστίθεται ο Βασίλης Αρσένης από την Ανθούπολη, ένας ικανός κεντρικός χαφ με πέρασμα από την επαγγελματική ομάδα της ΑΕΛ, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΟΕ.

Εκτός από τις μεταγραφικές εξελίξεις, η ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη της σκληρής δουλειάς, καθώς η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας.

*με στοιχεία από το elassona884.gr

moserlx-gif-1
error: Protected