Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγ. Γεωργίου – Ν.Γ. Νικομήδειας 3-3

  Ένα παιχνίδι με ανοιχτές άμυνες και περίσσιο θέαμα παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, υπό το φως των προβολέων. Απόλλωνας και Νέα Γενεά μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και πρόσφεραν έξι γκολ και αμέτρητες φάσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς επιτεύχθηκαν τέσσερα τέρματα και σημειώθηκαν περίπου 10 ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες! Το 2-2 στο πρώτο μέρος ήταν ουσιαστικά ο “καθρέφτης” του αγώνα μέχρι εκείνη την ώρα, σκορ που θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα!

Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε και σε αυτό το φιλικό ο Μάκης Θεοδωρίδης, ο οποίος εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα, μετά την λύση του συμβολαίου του με τη Βέροια.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γουλσουζίδης, Βύζας και Παπαρέντης ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Παπαδόπουλος Κ. (2) και Μπουτογλίδης Γ.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγ. Γεωργίου : Σίμος, Μπαξεβάνης Μ., Τρούπκος, Καρολίδης, Δεβετζίδης, Βύζας, Καραβασίλης, Κραμαριώτης, Γουλσουζίδης, Παπαρέντης, Τσιότσιος. Αγωνίστηκαν και οι Μηνάς, Κλάιντι, Έριξον, Κολίτσης, Ορφανίδης, Μπαξεβάνης Δ., Παπαδίνας, Μινόπουλος, Ξενιτίδης, Γώγος.

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Κετόγλου, Αγιαννίτης, Πασχαλίδης, Μπέπες, Σαχπαζίδης, Μπουτογλίδης Γ., Θεοδωρίδης Θ., Θεοδωρίδης Σ., Παπαδόπουλος Σ., Ευτυριάδης, Παπαδόπουλος Κ. Αγωνίστηκαν και οι Φιλιππίδης, Τσιγκογιάννης, Μπουτογλίφης Γ., Καραπουλιτίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected