Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Κεραυνός Επισκοπής vs Λευκάδια 0-7

  Παρακολουθήσαμε σήμερα στην Επισκοπή το φιλικό προετοιμασίας του τοπικού Κεραυνού με τα Λευκάδια. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη, αν και από τον ΠΑΣ απουσίαζαν αρκετοί παίκτες!

Ο προπονητής του Κεραυνού Γόλης Ιωαννίδης, αξίζει παρόλα αυτά πολλά συγχαρητήρια από όλους μας καθώς σήμερα μετρήσαμε 13-14 παιδιά κάτω των 20, ενώ στον πάγκο υπήρχαν και τρεις 14χρονοι! Πολύ ταλέντο και πολύ φρεσκάδα, από ένα σύνολο καθαρά νεανικό, με τους Τσαλδάρη και Ντώνα να ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα!

Από την άλλη ο ΠΑΣ του Γιώργου Τυριακίδη (αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αυτός και οι συνεργάτες του σημείωναν τα πάντα στο μπλοκάκι) έδειξαν την ανωτερότητα τους απέναντι στους γηπεδούχους και έκαναν μια καλή προπόνηση. Χρησιμοποιήθηκαν πολλοί υπό δοκιμή παίκτες και τις επόμενες μέρες θα γίνει η τελική επιλογή για κάποιους από αυτούς. Χαρακτηριστική η εικόνα του ρόστερ των Λευκαδίων, που αριθμούσε περίπου 30 παίκτες!

Για την ιστορία τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Ίντος (υπό δοκιμή), Συμπεθέρης, Κουβάτσης (υπό δοκιμή), Πετρίδης στο πρώτο ημίχρονο (0-4) και χατ-τρικ του Πέτγαζλη στο δεύτερο (0-7).

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Μιδούρης, Δίγκας, Θωμίδης, Τσαχελίδης, Ραφαηλίδης, Γκάτσος, Καρυπίδης, Τσαλδάρης, Ντώνας. Αγωνίστηκαν και οι Αράπης, Δημητρίου, Καραντώνης, Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Λύτης, Μπαρδέτσι, Τσάνι, Κυριακίδης.

Λευκάδια : Κωνσταντόπουλος, Κουβατσίδης, Πληκαδίτης, Πασχώνης, Ορδουλίδης, Ίντος, Κωνσταντάκος (υπό δοκιμή από Νίκη Αγκαθιάς), Κουβάτσης, Συμπεθέρης, Πετρίδης, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γιαγτζίδης, Χαρατσίδης (υπό δοκιμή), Πίτος, Δελητζάκης Ι. (υπό δοκιμή), Σπυριδωνίδης, Λέσκας, Ντάτσης (υπό δοκιμή), Πέτγαζλης, Καλαϊτζίδης, Τσάλμας, Δελητζάκης Η. (υπό δοκιμή)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected