Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδίου vs Διγενής Μονολόφου 3-1

Καταιγιστικός ήταν ο Εθνικός στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τον Διγενή Μονολόφου, ομάδα Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι “μπλε” του Χρήστου Τερζίδη απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κλειδιού.

Με τον Εθνικό αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μάριος Χαϊκάλης και μάλιστα ξεχώρισε για την απλότητα και την εμπειρία στο παιχνίδι του.

Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Κιρικιλιανίδη και να πάει στην ανάπαυλα προηγούμενος στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το διάστημα δεν απείλησαν ιδιαίτερα και κυρίως αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος “ξεκλείδωσε” για τα καλά η ομάδα του Εθνικού και με γκολ των Κιρκιλιανίδη (δεύτερο) και Κεχαγιά διεύρυνε το σκορ στο 3-0, με τον Διγενή να πετυχαίνει το γκολ της τιμής προς το τέλος.

Οι “κυανόλευκοι” του Χρήστου Τερζίδη δείχνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι σημάδια εμφανούς βελτίωσης και επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής η άποψη ότι φέτος δεν θα κινδυνέψουν σε καμία περίπτωση, ενώ πιθανόν να τερματίσουν και σε υψηλή θέση στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του Εθνικού

Δημόπουλος, Καλυβιώτης Α., Καλυβιώτης Δ., Χαϊκάλης, Στογιάννος, Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης, Κεχαγιάς, Τσολακίδης, Κωστόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ναθαναήλ, Δημητριάδης, Τούνης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected