Διάφορα

Ατρόμητος Διαβατού vs Αστέρας Αλεξάνδρειας 1-0 (45′)

  Το δεύτερο 45λεπτο ήταν νικηφόρο για τον Ατρόμητο Διαβατού, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη επίσης νεανική ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα, κυρίως λόγω της εμπειρίας των “παλιών” παικτών της ομάδας, νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λιλιόπουλου στο 24′.

Η ομάδα του Αστέρα με πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση του, προσπάθησε να “τρέξει” τον αντίπαλο, όμως όλες οι προσπάθειες σταματούσαν λίγο έξω από την περιοχή του Ατρόμητου.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Πόλυ Χουρσουζίδη, πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα ήδη έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες και η μορφή του Αστέρα θα είναι τελείως διαφορετική στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Τσικανόπουλος, Μπουτάνι, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Καμπάς, Ψαλίδας, Κουτσιάδης, Καρατάσος, Τσολαρίδης, Φραδέλης, Σπανός Μ. Αγωνίστηκαν και οι Μαυρίδης, Βοργιατζίδης.

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Τάκος Κ., Νουσιόπουλος, Ταραπόσος, Κίτσας, Κουκλάς Α., Κουκλάς Ν., Αραμπατζής, Ψαράς, Μπούτσης, Αναστάσης Χ., Αμαραντίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαρπίδης, Στεργιούδης, Τάκος Γ., Αναστάσης Γ., Τσιρίδης, Παπακωνσταντίνου, Χατζόπουλος, Χαϊντάρι, Σαντίκου, Κουκλάς Π., Καμπούρης, Βαρσαμόπουλος, Αλμπανίδης, Μιγάδης, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος.

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected