Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού vs Βέροια Κ20 0-1 (45′)

  Στο πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά ο Ατρόμητος Διαβατού αντιμετώπισε δύο ομάδες από 45 λεπτά την καθεμία, σε ένα μίνι τουρνουά που διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού. Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε από τους Νέους της Βέροιας με 1-0, δείχνοντας εμφανή σημάδια κούρασης και κόπωσης από την προετοιμασία.

Με αρκετές απουσίες στη σύνθεση του (ο Σάκης Παγγούρας είχε 14 παίκτες στη διάθεση του) και έχοντας να αντιμετωπίσει και την ταχύτητα και ετοιμότητα των νεαρών παικτών του Δημήτρη Χριστοφορίδη, φυσιολογικά ήρθε αυτή η ήττα, με γκολ που σημείωσε ο Λαζόπουλος στο 32′.

Η Βέροια από την άλλη παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή, με γρήγορο passing game και πολλά χιλιόμετρα από τους παίκτες της. Είναι εμφανές ότι στα τμήματα υποδομής της “Βασίλισσας” γίνεται πολύ καλή δουλειά από το προπονητικό τιμ, γεγονός που δίνει ελπίδα στην ομάδα για κάτι καλό στο μέλλον.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Μπουτάνι, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Καμπάς, Ψαλίδας, Κουτσιάδης, Καρατάσος, Τσολαρίδης, Φραδέλης, Σπανός Μ.

Βέροια Κ20 : Χατζηβασιλείου, Δημητριάδης, Μπόσκος, Σφίρτσης, Ράδης, Παπαδόπουλος, Ρογγότης, Γιάντσος, Λαζόπουλους, Πινακούδης, Πέτκος. Αγωνίστηκαν και οι Τέας, Στριμπίνος, Αργυρόπουλος, Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Πελεκίδης, Σαρκατζής, Καψάλης, Μαγκίζης, Κουτρουλιάς, Σαμπώτης, Μπουράς, Βύζας, Μπουρδένας, Φουρκιώτης, Κουρπαλίδης, Κιορτσης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected