Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Π. Σκυλιτσίου vs Φίλιππος Μέσης 2-3

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Παλαιό Σκυλίτσι, ανάμεσα στον τοπικό Άρη και στον Φίλιππο Μέσης. Οι δύο ομάδες, με μεγάλη επιθετικότητα και λιγότερο προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα, πρόσφεραν θέαμα στους λιγοστούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Φίλιππος εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (1-3), βρήκε αρκετούς χώρους και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να χάσει σωρεία ευκαιριών. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Σταυρίδης, Κελεσίδης και Μόσχος.

Ο γηπεδούχος Άρης δείχνει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και η προσθήκη των Ντέλλα και Απόσογλου έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα γίνουμε κουραστικοί να επαναλάβουμε ότι φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές της Α2 Ερασιτεχνικής.

Συνθέσεις

Αρης Π. Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Ευθυμίου, Μωραϊτης Δ., Μωραϊτης Γ., Καρασσαβίδης, Κολεσίδης, Απόσογλου, Πατρίκας, Νούσιος, Ντέλλας, Δαρδακούλης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Κρεμμύδας, Μανάκος, Κολογουσίδης, Νούσιας, Μιμίνι.

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Μουρατίδης, Μόσχος, Τσανακτσίδης, Μελικιώτης, Τσιάμπας, Ρόκκος, Γιαννόπουλος, Κελεσίδης, Δημοσθένους Ν., Ζερδαλής. Αγωνίστηκαν και οι Μανιόπουλος, Μπαλτζής, Κελεσίδης Μ., Σταρίδης, Βίνιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected