Κατηγορίες

Διπλή ανανέωση στον Παναθηναϊκό με Καλοκαιρινού και Πέιου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων της 19χρονης Καλλιόπης Καλοκαιρινού και της διεθνούς Νάσιας Πέιου στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Οι δύο ταλαντούχες μέσοι υπέγραψαν συμφωνίες μέχρι το 2027, επισφραγίζοντας την παραμονή τους στον σύλλογο. Στις δηλώσεις τους, αμφότερες εξέφρασαν απόλυτη ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη και έθεσαν πολύ υψηλούς φετινούς στόχους.

Οι ανακοινώσεις:
“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Καλλιόπη Καλοκαιρινού για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.
Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Καλλιόπη Καλοκαιρινού. Η 19χρονη χαφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2027.”
Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Καλλιόπη Καλοκαιρινού σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στον Παναθηναϊκό, σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο. Φέτος θα δώσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει. Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση για όλα όσα μου έχουν χαρίσει».

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νάσια Πέιου για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.
Η διεθνής χαφ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2027.”
Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Νάσια Πέιου τόνισε τα εξής: «Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι ήθελα να μείνω και να συνεχίσουμε μαζί. Έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τους στόχους μας».

moserlx-gif-1
error: Protected