Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης vs ΑΟ Παλατίτσια 1-2

  Ένα παιχνίδι που θύμισε εντυπωσιακά τον τελικό Champions League Μάντσεστερ-Μπάγερν Μονάχου το 1999 είδαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ράχης!

Αντίπαλοι βέβαια ήταν ο τοπικός Εθνικός με τον ΑΟ Παλατίτσια, όμως η εξέλιξη του ματς θύμισε έντονα το παιχνίδι εκείνο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τα δύο γκολ στα δύο τελευταία λεπτά του ματς!

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τον Εθνικό να έχει μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς όμως να μετουσιώνεται σε κάποιο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν δυνατά και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι αλλαγές από τους δύο προπονητές (ο κ. Ζγούρος είχε μόνο 3 παίκτες στον πάγκο), το παιχνίδι απέκτησε ξαφνικά άγρια μορφή και ο Εθνικός του Γιώργου Μαραγκού κατάφερε με αυτογκόλ των “πράσινων” στο 61′ να μπει μπροστά στο σκορ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι “άνοιξε” για τα καλά, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, για να έρθουν τα δύο συνεχόμενα γκολ των φιλοξενούμενων (89′ Κωτσόπουλος, 90′ Βενιόπουλος) να δώσουν την νίκη στον ΑΟ Παλατίτσια.

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Λαζαριώρης, Ταχματζίδης, Σαμψωνίδης, Ταραράς, Στεργιόπουλος, Ζησιός, Γκίτσιος, Πετράκης, Χαρισιάδης, Τριανταφυλλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αϊβάζης, Λαζαρίδης, Μπορίκας, Καραγιάννης, Παπανικολάου, Φλωρος, Κωνσταντινίδης, Ιωσηφίδης, Φωτιάδης, Μπαντής.

ΑΟ Παλατίτσια : Ακριβόπουλος, Τσαπράκης, Ρέππας, Κωτσόπουλος, Δαλόπουλος, Θεσσαλονικός, Τσαπράνης, Κακαγιάννης Σ., Χαρίσης, Κακαγιάννης Γ., Ζγούρος. Αγωνίστηκαν και οι Ντόβας, Ζέρης, Τσιούπρος

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected