Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μ. Αλεξ. Τρικάλων vs Εθνικός Κλειδίου 2-3

  Ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικές εικόνες είχαμε σήμερα στο γήπεδο των Τρικάλων, ανάμεσα στον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο και στον Εθνικό Κλειδίου.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον Εθνικό, ο οποίος κατάφερε και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο (Περηφανόπουλος στο 10′ και Κιρκιλιανίδης στο 30′) και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε μέχρι την ανάπαυλα να μειώσει, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε ευκαιρίες την ελαφρά υπεροχή του και εκτός των άλλων, με την έναρξη του δευτέρου μέρους θα δεχτεί και τρίτο γκολ, στο 50′ συγκεκριμένα, με τον Κεχαγιά.

Στη συνέχεια οι Χρήστος Τερζίδης και Μιχάλης Παντόπουλος προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, η πλάστιγγα όμως “έγειρε” προς τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 με τα γκολ των Παπαδόπουλου και Καραντουλαμά, απειλώντας στο τέλος με ισοφάριση τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Παπαμιχαήλ, Γεωργιάδης, Μερόκης, Μαγγανάρης, Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Κούκλας, Μηνούδης Χρ. Αθανασιάδης Σ., Τερζίδης Γ., Σκευούδης, Παπαδόπουλος,  Αθανασιάδης Η., Χατζημιχαήλ, Τερζίδης Κ., Έλβις, Δάλλας, Καραντουλαμάς, Τσάκαλος

Εθνικός Κλειδίου : Δημόπουλος, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Χαϊκάλης, Καλυβιώτης Δ., Φιρινίδης, Καϊμακαμίδης, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς, Μπενίσκος, Κωστόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ναθαναήλ, Γιαννακός, Τούνης, Δημητριάδης, Στογιάννης

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected