Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας vs Αχιλλέας Νεοκάστρου 1-0

  Ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα στη Νεοκαισάρεια Πιερίας ο Αχιλλέας Νεοκάστρου. Η ομάδα του γειτονικού νομού ανέβηκε φέτος στη Δ’ Εθνική και εκ των πραγμάτων ο αγώνας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αντώνη Δακόπουλο να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη και τελικά όπως αποδείχτηκε και με κόντρα διαιτησία. Οι άνθρωποι του Νεοκάστρου έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή του συνδέσμου Πιερίας, ο οποίος προκαλούσε με τα σφυρίγματα του και οι παίκτες είναι ήρωες που δεν αντέδρασαν…

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αχιλλέας Νεοκάστρου έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση, είχε δοκάρι με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και δύο απίστευτες ευκαιρίες του Γιάννη Βαλδήρ (μία κεφαλιά λίγο άουτ και ένα σουτ που απέκρουσαν οι αντίπαλοι πάνω στη γραμμή).

Ο τοπικός Αχιλλέας ευτύχησε να προηγηθεί με μια στημένη φάση, σε φάουλ του Τσιαμπέρη στο 60′, ενώ το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στους γηπεδούχους, βρήκε στο δοκάρι του Δαμιανίδη (το πέναλτι εκτέλεσε ο Ευαγγελόπουλος).

Ανακεφαλαίωση φιλικών αγώνων Νεοκάστρου

Κλείνοντας τη σειρά αυτή των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, θα λέγαμε ότι παρουσίασε μια εικόνα συγκροτημένης ομάδας, παρόλο που προστέθηκαν πολλοί νέοι παίκτες και θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα να “βρεθούν” στο γήπεδο.

Η προσθήκη των Λαμπριανίδη και Μαντζιαρίδη αποτελούν το κλειδί για την λειτουργία στον άξονα και σε συνδυασμό με την παρουσία των Σαμψωνίδη (ο οποίος μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις ) και Βαλδήρ στα μετόπεισθεν, δημιουργούν ένα σύνολο δυνατό και έτοιμο να πρωταγωνιστήσει.

Τη φετινή χρονιά φαίνεται να είσαι πολύ καλή κατάσταση και ο Τσέος, ο οποίος απαλλαγμένος πλέον από τα στρατιωτικά καθήκοντα, δείχνει να μπαίνει δυνατά στη χρονιά, ενώ ο Τοπαλίδης αποτελεί εκ των πραγμάτων βαρόμετρο για την ομάδα.

Η παρουσία του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ως φορ, αν και δεν “πατάει” πολύ περιοχή, αποτελεί σημαντική απειλή για τις αντίπαλες άμυνες, ειδικά αν τελικά αποκτηθεί και ένας κλασικός φορ, που θα συνδυάζετε με τον υψηλόσωμο φορ στην επιθετική γραμμή.

Δεν παραλείπουμε και την παρουσία του Χαραλαμπίδη και Μοσχόπουλου, οι οποίοι φέτος δείχνουν αρκετά πιο ώριμοι, ενώ ο Αλέξης Παπαδόπουλος μπορεί στην πορεία να αποδειχτεί μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για τους ασπρόμαυρους.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Μπιτσαρόπουλος, Παπασακαλίδης, Πανάγος, Μπουγαρίδης, Μπακέας, Παυλίδης, Τσιαμπέρας, Μπεκιάρης, Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης, Αγγελακιάς. Αγωνίστηκαν και οι Νάκας, Σιγαρτσίδης, Καρασκορδίλης, Παπαδόπουλος, Κοτσαρίδης, Καρυπίδης, Γελαδάρης.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Μοσχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Βαλδήρ, Παπαδόπουλος Α., Τσέος, Μαντζιαρίδης, Σαμψωνίδης, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος Π. Αγωνίστηκαν και οι Πήχας, Κατσαμπελίδης, Λάιος, Χατζηθεοδώρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected