Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βέροια Κ17 – Ατρόμητος Διαβατού 1-1 (5-4 πεν)

Χαρές και πανηγύρια για τα…πιτσιρίκια του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που κατάφεραν, έστω και στα πέναλτι, να πάρουν την πρώτη θέση στο τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου” και να σηκώσουν την πρώτη (ανεπίσημη έστω) κούπα της χρονιάς.

Ο ενθουσιασμός και η…άγνοια κινδύνου ήταν τα δύο χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παικτών της Βέροιας Κ17, τα οποία τελικά αποδείχθηκαν αρκετά για να πάρουν την πρώτη θέση.

Στον τελικό, αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο Διαβατού, που στα ημιτελικά είχε κερδίσει άνετα τη Θύελλα Στενήμαχου με 3-1 και φάνταζαν το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο.

Όμως η καλά στημένη άμυνα από τον προπονητή της Βέροιας και η πολύ καλή αλληλοκάλυψη των παικτών, “μπλόκαραν” τα ατού του Ατρομήτου και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και κυρίως παιχνίδι κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό, βγήκαν κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, όμως και ενώ έδειχνε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στο 0-0, ένα εντυπωσιακό βολέ του Ποζιάδη έξω από την περιοχή, έμελλε να αλλάξει τελείως τη ροή του αγώνα, καθώς απέμεναν μόνο τέσσετα λεπτά για τη λήξη.

Όμως η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Πέτκος, δύο λεπτά πριν τη λήξη, μετά από μία εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο, πλάσαρε ψύχραιμα τον Μουχτάρη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Έτσι οδηγηθήκαμε στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με τον Καμπά να αποδυκνείεται ο “μοιραίος” παίκτης, καθώς ήταν ο μοναδικός από τους 10 παίκτες που αστόχησε και έτσι η “Βασίλισσα του Βορρά” στέφθηκε κυπελλούχος.

Όλη η διαδικασία των πέναλτι στο link παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=GC2qQtnDqJs

Στη συνέχεια ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Γιάννη Μπαλόγλου, παρουσία της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτσόγλου-Γεωργιάδη, του προέδρου της ΚΑΠΑ Παύλο Παυλίδη, του προέδρου της ΚΕΠΑ Γιώργο Μιχαηλίδη, του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργου Καραμελίδη και φυσικά του παλαίμαχου Ημαθιώτη παίκτη Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε και την απονομή του τροπαίου στους νικητές.

Συγκινητική η στιγμή, όταν η μητέρα του αδικοχαμένου Γιάννη παρέλαβε μια ανθοδέσμη, με τον κόσμο να ξεσπά σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Δείτε την διαδικασία της απονομής εδώ

 http://www.youtube.com/watch?v=LQKf5QQSMbM&feature=youtu.be

και εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=ssU–zdbQ44&feature=youtu.be

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected