Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Θύελλα Στενήμαχου 3-1

  Έναν τελείως διαφορετικό Αγροτικό Αστέρα είδαμε στο σημερινό παιχνίδι, καθώς στον μικρό τελικό του τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου” παρουσιάστηκε πολύ επιθετικός και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε διάστημα 50 λεπτών.

Αντίθετα, η Θύελλα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμεονομένου για ένα ακόμη παιχνίδι, δέχεται και πάλι τρία γκολ μετά το χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο Διαβατού και σίγουρα ο Γιάννης Γιάννου και οι παίκτες του πρέπει να προβληματιστούν αρκετά για τις υποχρεώσεις που πλησιάζουν, αρχής γενομένης με το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Βοργιαζίδης (2) και Πουλασουχίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενος είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αδαμίδης.

Έτσι ο Αγροτικός Αστέρας κατακτά την τρίτη θέση του τουρνουά και η Θύελλα την τέταρτη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβατίδης, Τσαουσίδης, Βοργιαζίδης, Οικονόμου Γ., Πουλασουχίδης, Καφές, Δήμου, Χριστιάς, Χαμπαλάνοβ, Τσανασίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χρυσόπουλος, Ρηγόπουλος, Σερασκέρης, Σουλιώτης, Πύρκας, Μανωλάς, Κατσίδης, Παρασκευαϊδης.

Θύελλα Στενήμαχου : Θεοδωρίδης, Γκουντάρας, Σταμάτης Θ., Στογιάννης, Γίδαρης Δ., Κωτέλης, Καρατζάς, Παπαλέξης, Χατζηρόζης, Αδαμίδης, Γίδαρης Κ. Αγωνίστηκαν και οι Γκατζίδης, Γαλατσίδης, Δημητριάδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected