Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Αγροτικός Αστ.Αγ. Βαρβάρας 2-1

 

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ράχης ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Παρουσία περίπου 50 φιλάθλων, η ομάδα του Μάκη Αμπρικίδη επικράτησε του Αγροτικού με 2-1, χάρη σε ένα γκολ του Μωυσίδη.

Το παιχνίδι θύμισε σε πολλά ματς πρωταθλήματος, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και δυνατές μονομαχίες. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 21′ και στη συνέχεια να γίνει και πάλι απειλητική με τον Κατσιγιαννόπουλο να αποτυγχάνει εξ επαφής.

Το ημίχρονο έκλεισε με προηγούμενη την ομάδα της ΑΕΠ, με τον Μιχάλη Αλεξιάδη στην ανάπαυλα να μαζεύει τους παίκτες του δίπλα από τον πάγκο και να τους δίνει οδηγίες τονίζοντας τα λάθη τους στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό φαίνεται να λειτούργησε ευεργετικά για τον Αγροτικό, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αλέξη Οικονόμου.

Αυτό όμως δεν φάνηκε αρκετό, με την ΑΕΠ να φεύγει τελικά νικήτρια από το τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Να σημειώσουμε ότι με την Αγία Βαρβάρα αγωνίστηκε και ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την ομάδα του στην Κύπρο και πλέον τίθεται στη διάθεση του Μιχάλη Αλεξιάδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Τζιβάρας Δ., Κουτσιμπασόπουλος, Αργυρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ρηγόπουλος, Κιατικίδης, Σερασκέρης, Ιωαννίδης, Κατσιγιαννόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Φλώρος, Θεοδωρίδης, Πουλιόπουλος, Τζιβάρας Μ., Τσιμόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Παναγιωτίδης, Καστανίδης, Μανώγλης, Μωυσίδης, Σιούτης, Τσίλης.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα, Βοργιατζίδης, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Μπάμπος, Εφραίμ, Καφές, Τσανασίδης, Σουλιώτης Γ., Χαμπαλάνοβ, Πουλασουχίδης. Αγωνίστηκαν και οι Πύρκας, Δήμου, Χριστιάς, Σερασκέρης, Σίμος, Σουλιώτης Α., Τσαουσίδης, Παρασκευαϊδης, Καραμήτσος, Γκάνιος, Χρυσόπουλος, Μελιόπουλος

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected