Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Καλοκαιρινές Μεταγραφές 2012 – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Παρόλα τα προβλήματα και τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η ομάδα μετά το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος, με την αποχώρηση της προηγούμενης διοίκησης, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι ξανά εδώ, με νέα πρόσωπα και νεανικό ρόστερ.

Ο προπονητής Μιχάλης Παντόπουλος, σε μια νέα κατάσταση για τον ίδιο, θα προσπαθήσει φέτος να διαχειριστεί αρμονικά το ρόστερ της ομάδας, η οποία ενισχύθηκε με παίκτες από τις γύρω περιοχές, αποχώρησαν όμως και στελέχη που είχαν βοηθήσει τα μέγιστα την περσινή χρονιά.

Οι τελευταίες εξελίξεις στα Τρίκαλα είναι η απόκτηση του 22χρονου ΑγγέληΤερζίδη Κώστα από τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, αλλά και ενός παλιού γνώριμου, του 27χρονο Παναγιώτη Κίτσα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Αποκτήθηκαν

Καραντουλαμάς (Θύελλα Σταυρού), Χατζημιχαήλ (ΠΑΟ Κορυφής), Γιανουχαηλίδης (Μακεδονικός Πλατάνου), Τερζίδης (Μακεδονικός Πλατάνου), Σερμπίνης (ΓΑΣ Ιαλυσού Ρόδου), Τσάκαλος (Λιανοβέργι), Σούρλας (επέστρεψε), Σκευούδης (επέστρεψε), Δάλλας (επέστρεψε), Κουκλάς (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Αγγέλης-Τερζίδης (Μακεδονικός Θεσσαλονίκης), Κίτσας Παναγιώτης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας).

Αποχώρησαν

Καζαντζίδης, Βασιλείου

Παρέμειναν

Γιάντσης, Γεωργιάδης, Κασνακίδης Μ., Αθανασιάδης Η., Τερζίδης, Παπαμιχαήλ, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Ά., Κυτούδης, Παντριάς, Αθανασιάδης Σ., Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος, Σούρλας, Κασνακίδης Β., Σκευούδης, Έλβις, Δάλλας, Μαγγανάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected