Λευκάδια vs ΓΑΣ Κοπανός – Δηλώσεις προπονητών

Το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για τις δύο γειτονικές, που όμως τις χωρίζουν πλέον δύο κατηγορίες, μετά και τον υποβιβασμό του ΓΑΣ στην Α2 Ερασιτεχνική.

Το Imathia Sports News μίλησε με τους δύο προπονητές και ζήτησε την άποψη τους και τις σκέψεις τους για τον σημερινό αγώνα. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, όπως μας τόνισε ο νέος προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού Χρήστος Πιπερίδης, η ομάδα κάνει μόλις δύο εβδομάδες προπόνηση και δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα φιλικό προετοιμασίας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης μας είπε : “Το Κύπελλο αποτελεί έναν θεσμό που παραδοσιακά οι ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας που συμμετέχουν σ’ αυτό, να έχουν ως στόχο την κατάκτηση του. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας και αρχής γενομένης από το σημερινό ματς, θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε”.

Και συνέχισε λέγοντας : “Μπορεί ο ΓΑΣ Κοπανού να βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο κάτω, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για μας, θα αγωνιστούμε για τη νίκη χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και να πάνε όλα καλά!”

Από την άλλη ο Χρήστος Πιπερίδης, προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού μας δήλωσε : “Είναι εκ των πραγμάτων ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα μου έχει μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας και χωρίς καν να δώσουμε φιλικό παιχνίδι”.

Και εξήγησε : “Η καθυστέρηση στη δημιουργία διοίκησης και η αβεβαιότητα που επικρατούσε όλο αυτό το διάστημα ήταν οι αιτίες που η ομάδα τελευταία στιγμή κατάφερε να  συγκεντωθεί και να ξεκινήσει προετοιμασία. Είμαστε ένα κράμα από παίκτες μικρής ηλικίας, όλοι από το χωριό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και ότι βγει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected