Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα και καλό μήνα!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα και το Imathia Sports News εύχεται σε όσες και όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά, να χαίρεστε το όνομα σας και ότι πραγματικά επιθυμείτε!

Αρχή καινούριου μήνα και αρχή του φθινόπωρου από σήμερα και πλέον μπαίνουμε και επίσημα στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν, είτε αφορά τον αθλητισμό, είτε τη σχολική χρονιά, είτε τους κλάδους που η νέα περίοδος ξεκινά από το Σεπτέμβρη. Καλή αρχή να έχουμε και η χρονιά αυτή ας είναι έστω ελάχιστα καλύτερη από την περσινή και με λιγότερες άσχημες ειδήσεις.

Χθες ήταν η τελευταία μέρα των μεταγραφών και ως είθισται έσκασαν πολλές…ρουκέτες και μάλιστα κατά ριπάς! Ονόματα που δημιουργούν ντόρο και από χθες συζητιούνται εντόνως και μάλιστα στα μηνύματα που παίρνουμε εδώ στο Imathia Sports News, τα συναισθήματα είναι συγκεχυμένα!

Άλλοι έχουν εκπλαγεί, άλλοι ούτε κρύο ούτε ζέστη, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι τέτοιες εποχές, οι κινήσεις εντυπωσιασμού είναι εκτός κλίματος! Όπως και να έχει, πλησιάζει η ώρα της κρίσεως, όλα θα αποκαλυφθούνε στον αγωνιστικό χώρο!

Από χθες βράδυ ξεκινήσαμε να σας παρουσιάζουμε μία-μία τις ομάδες και πως κινήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, χωρίς κάποια σειρά αλλά όπως μας έρχονται από τους συνεργάτες μας. Θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε και τις ομάδες της Α2 για να έχετε μια πλήρης εικόνα και από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Θετικότατες είναι οι πρώτες αντιδράσεις για το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” που σας παρουσιάσαμε, πόσο μάλλον όταν “πέσει” στα χέρια σας όταν με το καλό είναι έτοιμο!

Ευχόμαστε και πάλι καλό μήνα σε όλους!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected