Κατηγορίες
Football League

Πανσερραϊκός vs Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βασικός ο Τσιάμης, αλλαγή ο Μυλωνάς

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι τώρα και σε αρκετούς νεαρούς έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (05/09) στο Σιδηρόκαστρο με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι Σερραίοι παραχώρησαν την πρώτη ισοπαλία (1-1) στα καλοκαιρινά τεστ και ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πέλλας έγινε πιο επιθετική ισοφάρισε και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Το 1-0 έγινε στο 34’ έπειτα από μπαλιά του Τσιμίκα και πλασέ του Γιαννόπουλου. Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 68’ όταν ο Καρακάσογλου “κρέμασε” τον Μπίμπη.

Βασικός και πάλι ο Βαγγέλης Τσιάμης, αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε, όπως και όλη η ενδεκάδα. Ήταν σταθερός και ανέκοψε πολλές φορές τον Γκουγκουλιά στο προσωπικό μαρκάρισμα. Ο Χρήστος Ζωγράφος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο Τόλης Μυλωνάς αγωνίστηκε στο δεύτερο ως αλλαγή και βοήθησε αρκετά, κυρίως ανασταλτικά.

Πανσερραϊκός : Κουτζαβασίλης (65΄ Μπίμπης), Κασσέρης, Καψάλης, Καρασαλίδης (48΄ Κασμερίδης), Μπριλάκης (46΄ Καρακώστας), Παρασκευαΐδης (74΄ Δαγκούλης), Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Γκουγκουλιάς, Μπονέρης (46΄ Τοντόροφ), Τσούτσης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Τσιάμης, Σκέμπης, Σπαθάρας, Ντατίδης, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο. Έπαιξαν και οι Χατζόγλου, Καρακάσογλου, Ζαχαράκης, Ντε Πάολα, Παλαιολόγου, Αρβανιτόπουλος, Καρπαθάκης, Μυλωνάς, Πολίτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected