Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Επανομής vs Καλλονή – Βασικός ο Παπατζίκος, 2η δοκιμή για Πετράκο

Την τρίτη φιλική νίκη απέναντι σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας πήρε η Αναγέννηση Επανομής (μετά τις επιτυχίες με Καλλιθέα και Γιαννιτσά), που κέρδισε με 3-2 την Καλλονή στο “Νίκος Σαράφης”, σε ένα χορταστικό παιχνίδι με αρκετές εναλλαγές στο σκορ (και δύο δοκάρια των φιλοξενούμενων).

Βασικός στο αρχικό σχήμα για μία ακόμη φορά ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, ενώ κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Σάββας Ταταρίδης. Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν 90 λεπτά με τον πρώτο να είναι είναι πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ ο δεύτερος δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Είχε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Λεοζίνιο στο 8′, ενώ και στο 55′ πρόλαβε σωτήρια τον Μανούσο σε τετ-α-τετ.

Από την άλλη πλευρά, με την Καλλονή του Τίμου Καβακά αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Μπάμπης Πετράκος, στη δεύτερη δοκιμή του μετά το φιλικό της Τρίτης 4/9 κοντρα στο Μακροχώρι. Ο Ημαθιώτης αμυντικός ξεχώρισε και πάλι για τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που μπαίνει στις φάσεις και δείχνει να κερδίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης (66΄ Φωτιάς), Τέλλος, Παπατζίκος, Σαμουηλίδης (46΄ Κουκουλέκης), Μωυσίδης (90΄ Δραγανίδης), Μπαλασάς (62΄ Κουλίδης), Ταχμαζίδης (62΄ Σικαλόπουλος), Αναστασίου (46΄ Ογκουνσότο), Κυζιρίδης (86΄ Λαμπερνάκης).

Καλλονή : Παγιέρ, Χωριανόπουλος (78΄ Γάλας), Σερφά (46΄ Λίμα), Κώτσιος, Τραορέ, Μαρσέλο, Κριπιντίρης (73΄ Πετράκος), Γκονζάλες (46΄ Χλεμπ), Μανούσος (57΄ Μανουσάκης), Καζάκης, Λεοζίνιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected