Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Super League 1

ΠΑΟ Παλατίτσια – Βέροια Κ17 1-2

Αγνοεί την ήττα στα ταλευταία φιλικά η “μικρή” ομάδα της Βέροιας, κερδίζοντας και τον ΠΑΟ στο φιλικό που έγινε Τετάρτη 5/9 στο γήπεδο των Παλατιτσίων. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη συνεχίζει το σερί της και δείχνει καθ’ όλα έτοιμη για την εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί και απολύτως έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή και μάλιστα με ντέρμπι στην έδρα του Σκυλιτσίου με αντίπαλο τον Άρη. Οι δύο αυτές ομάδες θεωρούνται από πολλούς τα φαβορί για την άνοδο στην Α1, όμως είναι ακόμα νωρίς για τέτοιου είδους συμπεράσματα.

Το παιχνίδι ήταν χρήσιμο και για τους δύο προπονητές, με τον Γ. Ζγούρο να βλέπει την ομάδα να αντιδρά άμεσα στο γκολ της Βέροιας (20′ Πέτκος) και να ισοφαρίζει στο 35′ με πέναλτι. Στη συνέχεια πίεσε για να γυρίσει το ματς, έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως τα πιτσιρίκια του Δημήτρη Χριστοφορίδη έκαναν αυτό που κάνουν καλά σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας…

Σε μια αντεπίθεση, θα κερδίσουν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και μετά από μια όμορφη κομπίνα, ο Ρογγότης θα βάλει μπροστά τη Βέροια (68′), αποτέλεσμα που θα παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η σύνθεση της Βέροιας Κ17

Χατζηβασιλάκης, Στριμπίνος, Σφύρτσης, Ράδης, Κουλπαλίδης, Ρογγότης, Μάντζιος, Λαζόπουλος, Γκιόρτσης, Πινακούδης, Πέτκος. Αγωνίστηκαν και οι Σουροβίκης, Μπόσκος, Νικολόπουλος, Φουρκιώτης, Μαγγίζης, Πελεκίδης, Γιάντσος, Τέας, Μπουρδάνος, Μελικιώτης, Καψάλης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P