Football League

Αιγινιακός vs Απόλλων Καλαμαριάς – Γαλαξίας…Ημαθιωτών!

Τη σταθερή πορεία στα τεστ προετοιμασίας συνέχισε ο Απόλλων Καλαμαριάς, που δείχνει συνέπεια στα μέχρι τώρα παιχνίδια προετοιμασίας και δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει και στο νέο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο οι νίκες, αλλά οι καλές εμφανίσεις και η συνοχή των Ποντίων, που πείθουν για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Σε μια δυνατή πρόβα πρωταθλήματος, το γκολ του Μπάμπη Λουιζίδη στο 68′ έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είχε ένα καλό πρώτο μέρος, αλλά οι αρκετές απουσίες (όπως οι Πλατάκης, Έξαρχος, Σακελλαρίδης, Μπουζούκης κ.α.) επηρέασαν εκ των πραγμάτων την ομάδα. Ο Νίκος Ζούρκος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή, πήρε αρκετές προσπάθειες, όμως η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, έδιωχνε κάθε κίνδυνο προς την εστία.

Στον συγκεκριμένο αγώνα έκανε την επανεμφάνιση του, μετά από ένα μήνα περίπου, ο Βασίλης Γιαουτζής ο οποίος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο διάστημα που συμμετείχε, αποτέλεσμα και του μεγάλου διαστήματος αποχής.

Στο δεύτερο μέρος πέρασε στο παιχνίδι και ο Κώστας Αποστολίδης, ενώ άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Αλέξης Πασιαλής, από τον οποίο προήλθε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης, μετά την σέντρα ακριβείας που έβγαλε στο 68′ στον προωθημένο Λουιζίδη (1-0).

Αλλαγή πέρασε και ο Ημαθιώτης Γιάννης Καλαϊτζίδης, ο οποίος βοήθησε και αυτός τα μέγιστα, στο νικηφόρο παιχνίδι των “Ποντίων” απέναντι στον Αιγινιακό.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Ράπτης, Μητράκας, Ραπτόπουλος, Αχαλινόπουλος, Καπετάνος, Τασίδης, Μιλκούδης, Λιόλιος, Μποταΐτης, Κοσμίδης, Κοκόλης. Αγωνίστηκαν και οι Σαββίδης, Κυπαρίσσης, Καθάριος, Προβατίδης, Κυρτέγος, Γούτσιος, Ζούρκος, Γιαουτζής, Ντούλας, Αποστολίδης.
Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Πολιανίδης, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Κώτσιας, Μανουσαρίδης, Μανουσάκης, Προβατίδης, Λιόνης, Χαλιμπάκης, Λεπτοκαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Σακκάς, Πιτσόκος, Λουιζίδης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Παντελιάδης, Καλαϊτζίδης, Κτιστόπουλος, Κράββαρης, Πασιαλής.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected