Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα και σε μία ώρα περίπου τα σχολεία όλης της χώρας θα πλυμμηρίσουν από τις φωνές των παιδιών, καθώς ξεκινά πλέον η σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό. Μετά από 3 μήνες, οι σάκες και τα μολύβια βγαίνουν από τις ντουλάπες και τα ξυπνητήρια θα ακουστούν και πάλι, μετά την καλοκαιρινή ραστώνη!

Στα δικά μας, χθες είχαμε την κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, χωρίς η κληρωτίδα να βγάλει κάποιο ντέρμπι, με τις πιο άτυχες τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου και τον Ολυμπιακό Λουτρού, που κληρώθηκαν με Λευκάδια και Αχιλλέα Νεοκάστρου αντίστοιχα και μάλιστα εκτός έδρας.

Σήμερα προμηνύεται μια ήσυχη μέρα, με τις ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους και να…λοξοκοιτάνε προς παίκτες που είναι ελεύθεροι, αφού την Παρασκευή λήγει η διορία της μεταγραφικής περιόδου.

Θα ήθελα να χαιρετίσω όλους τους Ημαθιώτες που μας παρακολουθούν από μακριά, αυτούς που άφησαν την Ελλάδα και βρέθηκαν στην ξενιτιά. Πολλές καλημέρες λοιπόν στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Αμερική αλλά και στις Φιλιππίνες, απ’ όπου λάβαμε μύνημα από τον Γιώργο, με καταγωγή από Αλεξάνδρεια, ο οποίος είναι φανατικός του blog μας! Να είστε καλά όπου κι αν είστε και κουράγιο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected