Κατηγορίες
Football League - Ποδόσφαιρο

Football League – Κρίσιμη μέρα για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα

Κορυφώνεται η αγωνία στις τάξεις των τριών ομάδων που περιμένουν από την ΕΠΟ να πάρει -επιτέλους- μια απόφαση για την τύχη τους και το πρωτάθλημα στο οποίο τελικά θα αγωνιστούν.

Ο λόγος για την υπόθεση Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου και την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της ομοσπονδίας θα επιδιώξουν να ξεκαθαρίσουν οριστικά και αμετάκλητα το μέτωπο αυτό, έχοντας πλέον ελάχιστες δυνατότητες στα χέρια τους για να μπορέσουν να πείσουν τη Super League και τη Football League να δεχτούν την αναδιάρθρωση και να παίξουν από τη νέα σεζόν οι τρεις ΠΑΕ στη Β’ Εθνική.

Προς την κατεύθυνση της ματαίωσης του συγκεκριμένου πλάνου κινήθηκε και η τοποθέτηση του Γιάννη Ιωαννίδη στη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του Ηρακλή στο περιθώριο της ΔΕΘ, όπου ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι η πολιτεία έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που είχε από την πλευρά της για να επιτευχθεί αυτή η συμβιβαστική συμφωνία αποκατάστασης των τριών ομάδων.

Το σίριαλ, πάντως, θα λάβει οριστικά τέλος μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού τότε θα διεξαχθεί και η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Football League, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected