Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου – Δείχνουμε ΟΛΟΙ την ανθρωπιά μας!

Μια πολύ σημαντική κίνηση, για την υποστήριξη συνανθρώπου μας που χρήζει οικονομικής υποστήριξης, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 21.00μμ στο “Σείριος” στο Μακροχώρι.

Μια μουσικοχορευτική βραδιά, με τη συμμετοχή 15 καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι βάζουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην μεγάλη προσπάθεια για την στήριξη του ανθρώπου αυτού, που η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι…

Ματθαίος Τσαχουρίδης, Παναγιώτης Τσαχουρίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Μιχάλης Καλλιοτζίδης, Βαγγέλης Ιντζεβίδης, Γιάννης Πατρίκας, Κώστας Γαβρίδης και Κώστας Καραπαναγιωτίδης είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή του “Σείριος” για την εκδήλωση αυτή. Η τιμή πρόσκλησης είναι στα 10€ και καλούμαστε όλοι να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την οικογένεια που περνά το δικό της “Γολγοθά”, αλλά και να διασκεδάσουμε με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Imathia Sports News, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected