Κατηγορίες
Αθλήματα - Διάφορα

Πρωταθλητής γυμναστικής : “Σκέφτομαι να αλλάξω…χώρα!!!”

Πληθαίνουν οι…μπηχτές των αθλητών του στίβου κατά της πολιτείας και της γενικότερης κατάστασης. Μπορεί να βγαίνουμε λίγο εκτός της θεματολογίας του blog μας, όμως η συγκεκριμένη δήλωση θεωρούμε ότι δείχνει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό και τι βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Αυτή η κατάσταση έχει αναγκάσει τον πρωταθλητή της γυμναστικής Λευτέρη Κοσμίδη να σκέφτεται να αλλάξει χώρα!

Μιλώντας στην εφημερίδα “Goal”, ο Κοσμίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και την αντιμετώπιση της Πολιτείας απέναντί τους, ενώ αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη κατάργηση των πριμ κατάκτησης μεταλλίων.

“Ναι, σκέφτομαι να αγωνιστώ με τη φανέλα άλλης χώρας. Σε όποια χώρα κάνω τα χαρτιά μου θα με δεχθούν. Ξέρω ότι αυτό που λέω πικραίνει, ίσως και ενοχλεί πολλούς Ελληνες. Ενοχλεί κι εμένα, αλλά θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος. Τώρα με ταΐζουν οι γονείς μου… Τη γυμναστική δεν την αφήνω, την Ελλάδα μπορεί να την αφήσω. Αναγκάζομαι να πάρω μια τέτοια απόφαση. Δεν το θέλω. Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καταργηθούν στο μέλλον τα πριμ κατάκτησης μεταλλίων. Αν γίνει κι αυτό, θα φύγω την επόμενη μέρα”, είπε χαρακτηριστικά.

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected