Διάφορα

Imathia Sports News – Μη χάσετε αύριο…

Μία από τις πιο γεμάτες και τις πιο ενδιαφέρουσες μέρες είχαμε εδώ στο Imathia Sports News, καθώς καταφέραμε και βρεθήκαμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού και όχι μόνο. Αποκομίσαμε βέβαια ένα σκασμένο λάστιχο, όμως δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι !

Δείτε παρακάτω τι θα ακολουθήσει αύριο και θα καταλάβετε…

1) Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17  1-3. Είμασταν εκεί, καταγράψαμε τα πάντα, πάρα πολλές φωτογραφίες αλλά και συνέντευξη τόσο του παλαίμαχου άσου τκαι γενικού αρχηγού σήμερα στον ΠΑΟΚ Σταύρου Σαράφη (φωτ) αλλά και τι δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης μετά το τέλος του ματς.

2) Εθνικός Ράχης – ΠΑΟ Κορυφής 1-4. Συνεργάτες του blog μας ήταν εκεί, με πλούσιο ρεπορτάζ αλλά αλλά και δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Γιώργου Μαραγκού.

3) Ανασκόπηση της Α2 Ερασιτεχνικής, με όλους τους σκόρερς των αγώνων και τις βαθμολογίες.

4) Το Imathia Sports News βρέθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Χαλάστρας και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν στο φιλικό Καμπανιακού-Λευκαδίων, τι καταγράψαμε στην κάμερα αλλά και δήλωση του πρώην προπονητή της ΑΕ Αλεξάνδρειας και νυν του Καμπανιακού, Γιάννη Ζαπρόπουλου.

5) Ανάλυση από το Θύελλα Στενημάχου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, το οποίο σας “χρωστάμε” από την Α1.

Αυτά και άλλα πολλά αύριο στο αγαπημένο σας Imathia Sports News. Τώρα μας συγχωρείτε, η κούραση είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Καλό σας βράδυ!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected