Κατηγορίες
Διάφορα - Μικτές Ημαθίας

Μικτή Ημαθίας – Ξεκινά αύριο η προεπιλογή

Προεπιλογή παικτών Νέων και Παίδων στις Μικτές Ημαθίας

Παρακάτω παρουσιάζουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Επιτροπή

Η τεχνική επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ Ημαθίας, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 17-9-2012  ξεκινά η διαδικασία προεπιλογής των παικτών, που θα συγκροτήσουν τις ομάδες ΝΕΩΝ  (γεννηθ. 1-1-1996 έως 31-12-1997) και ΠΑΙΔΩΝ (γεννηθ. 1-1-1998 έως 31-12-1999)  της Ένωσής μας, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων GOODLEAGUE ΟΠΑΠ, περιόδου 2012-2013.

Από το ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο, καλούνται στην πρώτη συγκέντρωση, στο Ενωσιακό γήπεδο (πλαστικό) των Παλατιτσίων, να βρίσκονται οι μεν  ΠΑΙΔΕΣ (γεννηθέντες 1998-1999) ώρα 15:45 το απόγευμα, οι δε ΝΕΟΙ (γεννηθέντες 1996-1997) ώρα 17:30 το απόγευμα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Μικτών ομάδων έχουν απαραίτητα οι παίκτες με Ελληνική υπηκοότητα (να μπορούν να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες) και φυσικά να έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Ε.Π.Ο.

 

Οι αθλητές θα έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (μπλουζάκι προπόνησης, κάλτσες, παπούτσια για πλαστικό τάπητα, σόρτς). Τους ποδοσφαιριστές πρέπει να συνοδεύουν οι προπονητές των ομάδων τους, γονείς ή κάποιο μέλος του Δ.Σ του σωματείου. Απαραίτητα θα έχουν βιογραφικό σημείωμα που θα περιλαμβάνει: Ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα, μητέρας, ημερ/νία γέννησης, τηλέφωνο κινητό, Σχολείο, ομάδα που αγωνίζεται, ισχυρό πόδι και θέση.

 

Και για φέτος ανανέωσε την συνεργασία του  με  την  Ε.Π.Σ. Ημαθίας  ο  προπονητής      κ. Λυμούσης Αντώνιος, ο οποίος κατά γενική ομολογία, έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία στην προπονητική του δουλειά, με μεγαλύτερη ασφαλώς επιτυχία, την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην κατηγορία των Μικτών ομάδων Παίδων και δυο συνεχόμενες πρωτιές στην κατηγορία των Παίδων, μεταξύ των Ενώσεων που συμμετέχουν στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος.

 

Την τελευταία τριετία αρκετοί νεαροί παίκτες μέσα από τις εμφανίσεις τους στους αγώνες των Μικτών και των Περιφερειακών ομάδων, κατάφεραν να κάνουν σημαντικό βήμα στην καριέρα τους, αφού αυτή τη στιγμή πολλοί μετακινήθηκαν στα τμήματα υποδομής ομάδων της SuperLeague(Βέροια, Ξάνθη, Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) αλλά και σε ομάδες Δ΄ εθνικής.

 

Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες και τους προπονητές των Σωματείων μας και ιδιαίτερα των Ακαδημιών, να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, να παρακινήσουν τα παιδιά και να τα εξηγήσουν την αξία της συμμετοχής τους σε μια τέτοια προσπάθεια και να στείλουν από κάθε γκρουπ, μέχρι 3-4 παίκτες, για πρώτη προεπιλογή, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση στις Μικτές ομάδες, αλλά και στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα των Εθνικών μας ομάδων.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προεπιλογές, την προκήρυξη, την συμμετοχή και τους ομίλους στο Ενωσιακό πρωτάθλημα και τι θα ισχύει για τις ΠΑΕ, θα δοθούν στους γονείς και αθλητές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και στα τηλέφωνα 6977295590 και Whatsup 6978243000 κ. Λυμούση.

 

Η τεχνική Επιτροπή Ε.Π.Σ. Ημαθίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected