K20 - K17 - K15 - Super League 1

Βέροια Κ17 – ΠΑΟΚ Κ17 1-3

Το βάπτισμα του πυρός για τα πιτσιρίκια της Βέροιας Κ17 και με την…κυριολεκτική έννοια καθώς η βροχή ήταν κατάδιαστήματα πολύ έντονη, είχαμε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, παρουσία τόσο του προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη, του προπονητή της “μεγάλης” ομάδας Νίκου Καρύδα αλλά και πολλών γνωστών προσώπων στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου βρισκόταν τόσο ο Γιώργος Κωστίκος, παλιός προπονητής της “Βασίλισσας” και νυν σκάουτερ του “δικεφάλου” αλλά και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Σταύρος Σαράφης, ο οποίος μας έκανε την τιμή και μίλησε στο Imathia Sports News, σε μια συνέντευξη που θα αναρτήσουμε εντός της ημέρας.

Στις κερκίδες του γηπέδου, παρά τη βροχή και τον δυνατό κατά διαστήματα αέρα, οι γονείς των παιδιών, φίλοι και συγγενείς, που έσπευσαν να δουν από κοντά τα…καμάρια τους, σε μια τεράστια πρόκληση που έχουν μπροστά τους τη φετινή χρονιά, αγωνιζόμενοι στο υψηλότερο επίπεδο στην ηλικία τους.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά, επιβεβαίωσε την δυναμικότητα του, μια ομάδα της οποίας τα παιδιά που την απαρτίζουν, αγωνίζονται μαζί από την Κ15 και “βρίσκονται” πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Η Βέροια πάλεψε με νύχια και με δόντια το χθεσινό παιχνίδι, ήταν αρκετά καλή στον αμυντικό τομέα, κατάφερε και έκλεισε τα ατού του “δικεφάλου” για ένα ημίχρονο και η ολιγωρία σε κάποιες φάσεις αλλά και η απειρία ήταν κατά κύριο λόγο οι αιτίες της χθεσινής ήττας.

Κατόρθωσε βέβεια, έστω προσωρινά να ισοφαρίσει με πέναλτι, όμως στην επόμενη φάση δέχτηκε το γκολ και κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση της η κούραση αλλά και η απογοήτευση για την τεράστια υπερπροσπάθεια.

Φάσεις και γκολ

12′ Σουτ του Τουμανίδη αποκρούει με υπερένταση ο Χατζηβασιλάκης.

15′ Η πρώτη φάση για τη Βέροια, σουτ από αριστερά του Γιάντζου, λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.

25′ Σέντρα από αριστερά του Κασαπίδη, ο Πόζογλου προλαβαίνει τον Χατηβασιλάκη, η μπάλα φτάνει στον Δημητριάδη, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.

34′ Εντυπωσιακή φάση για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα από δεξιά του Κατσούμπα, ο Χατζηβασιλακάκης θα εξουδετερώσει τόσο το σουτ του Πόζογλου σε πρώτο χρόνο όσο και του Πούφλη.

35′ Αναγκαστική αλλαγή για τη “Βασίλισσα”, ο Λαζόπουλος στη θέση του Γιάντζου που ένιωσε ένα “τσίμπημα” στον προσαγωγό.

40′ Κίτρινη κάρτα στον Τουμανίδη.

64′ Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο.

65′ ΓΚΟΛ – Σέντρα του Πόζογλου από αριστερά, η μπάλα βρίσκει σε πόδι αμυντικού, παίρνει ύψος και καταλήγει στον επερχόμενο Κοτέντζη, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-1.

75′ ΓΚΟΛ – Πολύ όμορφο γέμισμα του Ρογγότη στην πλάτη της άμυνας, ο Καψάλης κατεβάζει άψογα, βάζει πλάτη στον αντίπαλο, ο οποίος πέφτει άτσαλα επάνω του και ο διαιτητής Βρέσκας θα δώσει αμέσως την παράβαση. Εκτελεστής ο Ρογγότης, οποίος θα ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-1).

76’΄ΓΚΟΛ – Ολιγωρία στην άμυνα της Βέροιας, ο Πούφλης θα βρεθεί ανενόχλητος από δεξιά και με σουτ θα ξαναβάλει μπροστά τον “δικέφαλο” (1-2).

81′ ΓΚΟΛ – Κάθετη πάσα του Πατράλη, μόνος ο Πούφλης απέναντι στον Χατζηβασιλάκη, δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 1-3. Στη φάση αυτοί οι γηπεδούχοι ζήτησαν οφ-σάιντ.

Πολή καλή η διαιτησία του Γιώργου Βρέσκα, με βοηθούς του Στέφανο Παρασίου και Ανδρέα Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Χατζηβασιλάκης, Μπόσκος (61′ Μάτζιος), Νικολόπουλος, Σφύρτσης, Στριμπίνος, Ρογγότης, Γιάντζος (35′ Λαζόπουλος λ.τ.), Μελικιώτης (85′ Μπουρδάνος), Πέτκος, Πινακούδης (72′ Καψάλης), Παπαδόπουλος (66΄Πελεκίδης).

ΠΑΟΚ Κ17 : Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Κατσούμπας, Κοτέντζης, Βασαΐτης, Πατράλης, Τουμανίδης, Δημητριάδης, Πούφλης, Πόζογλου, Κουλούρης.

Δήλωση Δημήτρη Χριστοφορίδη στο Imathia Sports News

“Ήταν η πρεμιέρα σήμερα (σ.σ. χθες) γι’ αυτά τα παιδιά, με όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζει πάντα το ξεκίνημα. Είχαμε καλή εικόνα όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, στο επιθετικό τομέα όμως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα. Οι αντίπαλοι μας σήμερα αποτελούν ένα πολύ δυνατό σύνολο, με παιδιά απου αγωνίζονται μαζί 4 και 5 χρόνια.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που μετράμε δύο μήνες από τη δημιουργία μας, θέλει υπομονή και επιμονή. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά, τα οποία έχουν τα φόντα και τη στόφα να κάνουν μεγάλη καριέρα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected