Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Λευκάδια 1-0

Το πιο δυνατό ίσως φιλικό έδωσε χθες η ομάδα των Λευκαδίων, με αντίπαλο τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, παρουσία αρκετού κόσμου και σύσσωμης της διοίκησης του ΠΑΣ.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των “κυανολεύκων” αλλά και του Γιάννη Ζαπρόπουλου, πρώην προπονητή της ΑΕ Αλεξάνδρειας και νυν του Καμπανιακού. Στην ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και οι “δικοί” μας Αβραμίδης, Αβραμόπουλος, Θαμνίδης, Κελπέκης και Τσαλώνης, οι οποίοι χθες χρησιμοποιήθηκαν όλοι από τον προπονητή τους.

Το παιχνίδι ήταν εκ προοιμίου αμφίρροπο αν και φιλικό, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο τον πρωταθλητισμό φέτος, οι μεν γηπεδούχοι στον 2ο όμιλο (10 ομάδες) και οι δε φιλοξενούμενοι στον 3ο (11 ομάδες). Και τελικά οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν, καθώς παρακολουθήσαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με εντυπωσιακές φάσεις, εφάμιλλο της φήμης και της δυναμικης των δύο ομάδων.

Τα Λευκάδια αγωνίστηκαν χωρίς 5 παίκτες, καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Καλαϊτζίδης, Τσάλμας, Συμπεθέρης, Ντάτσης και Μισαηλίδης Π.

Ο Γιώργος Τυριακίδης παρέταξε την ομάδα με δύο επιθετικούς (Πέτγαζλη και τον νεοαποκτηθέντα Παπαστεργίου), και με αμυντικά χαφ τους Μπρέγκου και Πετρίδη, οι οποίοι είχαν ξεκαθαρο ρόλο ως συνδετικοί κρίκοι άμυνας και επίθεσης. Στα δύο άκρα οι Κοτζαχρήστος και Παπαδόπουλος (ο οποίος συγκλίνει πολλές φορές προς το κέντρο, κυρίως στα “ανεβάσματα” του Πληκαδίτη) και στην άμυνα οι Κουβατσίδης δεξιά και Πληκαδίτης αριστερά. Στόπερ για ακόμη ένα παιχνίδι οι Πίτος και Πασχώνης.

Από την αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Ζαπρόπουλος, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με ξεκάθαρο στόχο την κατοχή μπάλας και το συνεχές passing game. Οι γραμμές πιέζουν ψηλά, με τον Τσαλώνη να έχει τον ρόλο του παίκτη που θα παίξει με κάθετη πάσα ή θα αλλάξει το παιχνίδι στα πλάγια. Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να βγάλει αρκετές φορές τετ-α-τετ τον Ρακαβίνα, με τον πρώην επιθετικό των Μαλγάρων σε μία από αυτές να κάνει το 1-0, που θα είναι και το τελικό σκορ.

Φάσεις και γκολ

1′ Σουτ του Πέτγαζλη από αριστερά, λίγο πάνω από το δοκάρι του Κελπέκη.

3′ Φάουλ του Τσαλώνη η μπάλα θα “τραντάξει” το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

4′ Κάθετη πάσα του Τσαλώνη στον Ρακαβίνα, το σουτ του οποίου θα βρει στο αριστερό δοκάρι.

14′ Σούτ του Πέτγαζλη έξω από την περιοχή, λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

22′ Εξαιρετική πάσα του Ρακαβίνα αυτή τη φορά, σουτ του Τσαλώνη και πάλι δοκάρι για τους “κόκκινους”.

24′ Άλλος ένας συνδυασμός των δύο του Καμπανιακού, ο Ρακαβίνας θα κάνει λάθος κοντρόλ και θα μπλοκάρει ο Κωνσταντινόπουλος.

30′ Εκπληκτική φάση για τα Λευκάδια. Οι παίκτες θα αλλάξουν 7 φορές τη μπάλα γρήγορα, σέντρα του Κοτζαχρηστου από δεξιά, θα πηδήξει ανενόχλητος ο Παπαστεργίου, η μπάλα ψηλά άουτ.

44′ ΓΚΟΛ – Το γνωστό…σενάριο, με τον Δαραβίγκα να δέχεται την κάθετη από τον Τσαλώνη και να πλασάρει σωστά για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν την κλασική ευκαιρία, ενώ έγιναν όλες οι αλλαγές από τους δύο προπονητές. Αξιοσημείωτο ότι έγιναν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, δίνοντας κάποια στιγμή την αίσθηση ότι παρακολουθούμε αγώνα πρωταθλήματος!

Συνθέσεις

Καμπανιακός : Κελπέκης, Γαβανάς, Παπαδόπουλος, Μεσιάρης, Δουρμίτσης, Αβραμόπουλος, Γκόλτσης, Ρομήλος, Τσαλώνης, Υψηλός, Ρακαβίνας. Αγωνίστηκαν και οι Μπάκος, Δουρμούσης, Λιακόπουλος, Σιούνης, Γερόπουλος, Γαδέλης, Γαβανάς, Ελευθεριάδης, Σκορδάς, Βαρδάλης, Μεσιάρης, Θαμνίδης.

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κουβατσίδης, Πίτος, Πασχώνης, Πληκαδίτης, Μπρέγκου, Κοτζαχρήστος, Πετρίδης, Παπαδόπουλος, Πέτγαζλης, Παπαστεργίου. Αγωνίστηκαν και οι Λέσκας, Ορδουλίδης, Λαμπρίδης, Χαρατσίδης, Κωνσταντάκος, Ίντος, Σπυριδωνίδης, Σιδηρόπουλος, Τζαβάρας (υπό δοκιμή), Γιαμτζίδης, Μισαηλίδης Μ.

Δηλώσεις Γιάννη Ζαπρόπουλου στο Imathia Sports News

Για το φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής

“Κανένας προπονητής, κανένας παράγοντας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στη Δ’ Εθνική. Σ’ αυτό το μικρό πρωτάθλημα των 10 ομάδων, οι στόχοι μας είναι υψηλοί και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς”.

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και την προετοιμασία

“Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε το παραμικρό συμπέρασμα. Η δουλειά που γίνεται είναι καθημερινή, με διπλές προπονήσεις και τα παιδιά ρίχνουν πολύ ιδρώτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι στην ομάδα”.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected