Κατηγορίες

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ατρόμητος Διαβατού 2-4

Μία άνετη πρόκριση πήρε ο Ατρόμητος Διαβατού, κερδίζοντας με 4-2 μέσα στη Νικομήδεια την τοπική Νέα Γενεά. Μάλιστα το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-4 και ο Σάκης Παγγούρας προχώρησε σε αλλαγές, για να προφυλάξει τους παίκτες του ενόψει του δύσκολου αγώνα το Σάββατο κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Γιώργου Ευτυριάδη από την άλλη, είδαν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, έχοντας όμως ως πρωταρχικό στόχο την διάκριση στο πρωτάθλημα της Α2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στον σημερινό αγώνα για το Διαβατό ήταν αναμφισβήτητα ο Κίτσας, καθώς πέτυχε και τα 4 γκολ και μάλιστα σε διάστημα 35 λεπτών (11′, 19′, 32′, 44′)!

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και συνηγόρησε σε αυτό η αποβολή του Παγγούρα στο 48′, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα πρωταθληματος. Η Νέα Γενεά “πήρε” μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να μειώσει το σκορ με δύο γκολ του Πασχαλίδη (69′, 78′) και να δώσει ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως περαιτέρω συνέπειες για τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτογλίδης, Σιδηρόπουλος, Σαββίδης, Τουρατζίδης, Σαχπατζίδης (46′ Παπαδόπουλος Στ.), Ευτυριάδης, Παπαδόπουλος Κ., Πασχαλίδης, Τζιόκας (75′ Μπέπες), Φιλιτίδης, Αγιαννίτης (64′ Βοργιατζίδης)

Ατρόμητος Διαβατού : Τσικανόπουλος, Μπουτάνι, Λιλιόπουλος, Παγγούρας, Ηλιάδης, Καμπάς, Καρατάσος, Τσακαλίδης, Ψαλίδας (46′ Βοργιατζίδης), Σπανός (65′ Σαρηγιαννίδης), Κίτσας (46′ Κελεσίδης)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected