Κατηγορίες

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ολυμπιακός Λουτρού 11-0

Δεν αντέχει κριτικής και περαιτέρω ανάλυσης ο αγώνας της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκάστρου και τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Οι φιλοξενούμενοι κατέφθασαν στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη και έχοντας στις τάξεις τους μόλις 10 παίκτες. Εκ προοιμίου ήταν μια άνευ όρου μονομαχία και τελικά εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Το τελικό σκορ προσδίδει την εικόνα του παιχνιδιού, που αποτέλεσε μια καλή προπόνηση για την ομάδα του Νεοκάστρου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης.

Από τους σκόρερς ο Δημήτρης Καφές πέτυχε 5 γκολ, ακολούθησε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με 3 και από ένα πέτυχαν οι Τζεϊρανίδης, Παρσόπουλος, Τοπαλίδης και Σαμψωνίδης.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 60-70 θεατές ενώ το διαιτητικό “τρίο” αποτελούσαν οι Γαβράς, Παρασίου και Μπακάλης.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Λιακόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τζεϊρανίδης, Κατσαπελίδης, Βαλδήρ, Τσέος (46′ Λάιος), Λαμπριανίδης (46′ Μηλιώτης), Σαμψωνίδης (50′ Παρσόπουλος), Καφές, Παπαδόπουλος Π., Τοπαλίδης.

Ολυμπιακός Λουτρού : Γκατζούφας, Χατζόπουλος, Μουλόπουλος, Σιμιτζής, Πολυζόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Βουλτσινός, Διακόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected