Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός vs Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αλλαγή ο Τριανταφυλλίδης

Την ήττα με 4-2 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων γνώρισε ο Βατανιακός το απόγευμα του Σαββάτου (22/9) σε φιλική αναμέτρηση.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν με τον Ηρακλή να δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενόψει της συμμετοχής του στην Δ’ Εθνική, ενώ αντίθετα, η ομάδα της Κατερίνης θα πρέπει να βελτιώσει πολλούς τομείς ενόψει Football League 2.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ με τον Παπαϊωάννου, ενώ στο 31’ ο Ζυρίδης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μανίκας ισοφάρισε για τον Βατανιακό, ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Παπαϊωάννου διπλασίασε τα τέρματα για τον Ηρακλή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο, ήτοι με γκολ για τους φιλοξενούμενους. “Δράστης” αυτή την φορά ήταν ο Σγκούρης, ο οποίος στο 49’ διαμόρφωσε το 3-1. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 71’ με τον Τσικαδέρη, ωστόος, στο 84’ ο Οκάν με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αλλαγή πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο ο δανεικός από τη Βέροια Νίκος Τριανταφυλλίδης, η απόδοση του οποίου κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, όπως και όλης της ομάδας από την Πιερία.

Βατανιακός : Τσιαμπέρας, Τσικαδέρης Ε., Κόλα, Βαρτζιώτης, Ζανέτας, Μετενίδης, Ηλίας,Τσιτλακίδης, Κατσαμάγκας Β., Μανίκας, Γιαννούλης. Αγωνίστηκαν και οι: Γκιλιάβας, Σκούρτη, Τριανταφυλλίδης, Τσινιστίδης, Κατσιαμήτας, Τσιώμης, Κ.Κατσαμάγκας, Σιδηρόπουλος, Τζιώρας, Α.Τσικαδέρης, Καρυοφύλλης.

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Αθανασιάδης, Μυσιρλής, Γκιαούρης, Παναγιωτίδης, Σαμαλής, Τσομπάνογλου, Ζυρίδης, Αλεξόπουλος, Παπαϊωάννου, Ζυγκούρης, Βειδαμενίδης. Αγωνίστηκαν και οι : Πολυκάρπης, Σαμπιασβίλι, Πουλιανίδης, Λαμπαδάρης, Δανδανάς, Οκάν, Σ. Αθανασιάδης, Σαΐντ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected