Κατηγορίες
Γενικά

Δόξα Κρανούλας vs Τρίκαλα 2011 – Για 76′ ο Γιώργος Τσακτάνης

Με μία ακόμα νίκη σε φιλικό παιχνίδι συνέχισε την προετοιμασία της η Δόξα Κρανούλας, η οποία επικράτησε των Τρικάλων με 1-0.

Η ομάδα του Ανέστη Ζώη εμφανίστηκε καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια.

Στο 29’ ο Γκέκας κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Γήτας δεν κατάφερε να βρει τον… στόχο. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Καραγιαννίδης στο δεύτερο ημίχρονο στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.

Ο Γιώργος Τσακτάνης αγωνίστηκε για ακόμη μία φορά βασικός στην άμυνα της Δόξας. Ήταν πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν ο τελευταίος παίκτης που έγινε αλλαγή από τον προπονητή του.

Δόξα Κρανούλας: Σιαράβας, Νάνος (46′ Νάσιος), Ηλίας, Τσακτάνης (76′ Νάσιος), Παπαβασιλείου, Καραγιαννίδης, Κάκαβος (63′ Τσουμάνης), Γκοτζιάς (46′ Νικολάου, 84′ λ.τρ. Κλείτσας), Τσιφλίδης (63′ Βασιλείου), Γήτας (46′ Γιαννούσης), Γκέκας.

Τρίκαλα: Ζαφείρης, Νάκου Δ. (23′ λ.τρ. Παππάς), Ευθυμίου, Κεφάλας, Ανδρέου, Πολυζόπουλος (78′ Τσιγαρίδας), Κεραμάς, Τεντολούρης Δ., Τζοβάρας, Τεντολούρης Α. (41′ Γκόλιας), Καραΐσκος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected