Αθλήματα

Νέα Ιωνία vs Ορμή Πάτρας – Τέσσερα γκολ η Μούρνου!

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λουτράκι με την ευκαιρία του 1ου συμποσίου που διοργανώνει η ΟΧΕ, η Νέα Ιωνία υπέταξε με 29-15 την νταμπλούχο Ελλάδος Ορμή Λουξ.

Η ομάδα της Πάτρας παρουσιάστηκε αγνώριστη με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της σε σχέση με πέρσι, αλλά και πάρα πολλά λάθη στο παιχνίδι της. Αντίθετα η Νέα Ιωνία πιο συγκεντρωμένη και με μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της κατόρθωσε να φτάσει σε μία ευρεία νίκη.

“Ποτέ μου δεν έψαξα για δικαιολογίες. Ήμασταν πολύ κακοί. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, χρειάζεται πολύ δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε”, σχολίασε από την πλευρά του ο προπονητής των “δικών μας” Ματαρώνα, Μούρνου, Νούσια, Ανδρέας Καραβέλας.

Η Ελένη Μούρνου ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 4 γκολ, με τις έτερες Ημαθιώτισσες Ναυσικά Ματαρώνα και Φωτεινή Νούσια να έχουν συμμετοχή. Αναλυτικά :

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 29-15

Τα δεκάλεπτα: 5-3, 9-5, 14-7 (ημχ.), 20-11, 25-12, 29-15

Νέα Ιωνία : Καλασνίκοβα, Σλιάκοβα 4, Παππά, Κουτσαμποικίδου, Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ν. 3, Μαυρογεώργη Β., Ευκαρπίδου, Παπανικολάου 4, Χρυσή 3, Τσακάλου 8, Χρονοπούλου 1, Γκεργκίνα 1, Κοντοστεργίου 1, Βοίτοβιτς 3, Μακρή 1.

ΟΡΜΗ : Μίσκοβιτς, Κασάπη, Στράτου 2, Καράγιωργα 2, Ευαγγελίδου 2, Δημητρίου, Μούρνου 4, Νούσια, Ματαρόνα, Παπανικολοπούλου, Βελίτσκοβιτς 2, Ρόσση, Κορομηλά, Έλληνα 3.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected