Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής vs Ολυμπιακός Βόλου – Νατσούρας, Κριβόκαπιτς, Παλαιολόγος

Ο Ηρακλής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό Βόλου, έφυγε νικητής (2-1) από το φιλικό στο Καυτανζόγλειο.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων, ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσαν το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Γηραιό να κάνει την ανατροπή και να φτάνει στη νίκη με 2-1. Ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από αψιμαχίες, τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όσο και μεταξύ των οπαδών λίγο πριν τη λήξη. Ευτυχώς με την παρέμβαση της αστυνομίας τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.

Ντεμπούτο για τον Ηρακλή έκανε ο παλιός παίκτης της Βέροιας Ράντοβαν Κριβοκάπιτς, από τον οποίο προήλθε και η ισοφάριση, κάνοντας την ασίστ στον Βουτσιά.

Στο 15′ έγινε αλλαγή ο Αντώνης Νατσούρας, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και προληπτικά αντικαταστάθηκε, ενώ βασικός και στο παιχνίδι αυτό ο Θανάσης Παλαιολόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Ηρακλής : Φιρινίδης (46′ Καντινιάνι), Σουλίδης (46′ Χιονίδης), Βαγγελόπουλος, Νατσούρας (15′ Τροίρης), Γεωργίου (87′ Μαυρίδης), Λιαπάκης (62′ Νατσιόπουλος), Κριβόκαπιτς (64′ Κωνσταντινίδης) (68′ Σαββίδης), Βουτσιάς (71′ Τσιλιανίδης), Στεφανίδης, Λιόλιος, Παπαστεριανός.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος (46′ Ρόκα), Στουρνάρας, Κατσιαρός, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Πινδώνης, Μπολάτι, Ογιαρμπίντε (87′ Γαλάνης), Ντεβάλις (53′ Παππάς), Ανιέτε, Γιενγκά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected