Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, με Ηρακλή, Κολοσσό Ρόδου, Μύκονο και Προμηθέα να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Προμηθέας, εφόσον δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League, θα ενταχθεί στον 1ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις Τρέπτσα, Οπάβα, Τριέστ, Σπλιτ και Μπατούμι.
Ανάλογη είναι η περίπτωση και του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος, αν δεν συνεχίσει στο Basketball Champions League, θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο απέναντι στις Σπόρτινγκ, Ρίλσκι, Εροκσπόρ, Κραϊόβα και Γκέντσε.
Ο Ηρακλής θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ Λάρνακας, τη Βίρτσμπουργκ, την Ταρτού, την Ντζίκι Βαρσοβίας και τη Σκόπιε.
Όσο για τη Μύκονο, στην πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή της ιστορίας της, θα αγωνιστεί απέναντι στις Οραντέα, Φριμπούργκ, Ρίγα, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, καθώς και στον νικητή του ζευγαριού Πάρμου – Νέφτσι Μπακού.









