Α ΕΠΣ Ημαθίας

A1 Ερασιτεχνική – Η 4η αγωνιστική (29/9)

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α1, με την 4η αγωνιστική να διεξάγεται το Σάββατο 29/9 στις 16.00μμ. Οι πρωτοπόροι με 7 βαθμούς Φίλιππος Μελίκης και Ατρόμητος Διαβατού δοκιμάζονται εκτός έδρας με αντιπάλους τους ΑΕΠ Βέροιας και Αχιλλέα Νεοκάστρου αντίστοιχα.

Στην Χαρίεσσα η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΕ Καψόχωρας, που ήδη έχει μαζέψει 6 βαθμούς, ενώ στη Μέση ο πολύ δυνατός φέτος Φίλιππος αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που θα κυνηγήσει του πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Αχιλλέας Νάουσας ταξιδεύει στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα αγωνιστεί στην Επισκοπή με τον Κεραυνό.

Τέλος στον Άγιο Γεώργιο θα γίνει ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τη Θύελλα Στενημάχου, που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία από τη δύσκολη έδρα της Μελίκης.

Στο παιχνίδι αυτό το Imathia Sports News θα βραβεύσει τον Αντώνη Καρολίδη, που εξελέγη MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που έγινε μέσω του blog και ψήφισαν 1291 αναγνώστες μας.

Αναλυτικά

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ατρόμητος Διαβατού

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Καψόχωρας

Φίλιππος Μέσης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Θύελλα Στενήμαχου

ΑΕΠ Βέροιας – Φίλιππος Μελίκης

Ρεπό : Εθνικός Κλειδιού

Δείτε στο παρακάτω link τη βαθμολογία και τα στατιστικά της Α1

http://imathiasportsnews.wordpress.com/2012/09/23/%CE%B11-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-3%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P