Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλικά Προετοιμασίας – Πολύ δυνατά φιλικά το 3ήμερο

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ομάδες του νομού μας που θα συμμετάσχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το 3ήμερο που ακολουθεί έχουν προγραμματιστεί πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα αποτελέσουν κριτήριο για τους προπονητές αλλά και πόλος έλξης για τους φιλάθλους.

Ο δευτεραθλητής πέρσι ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται σήμερα στις 17.00μμ στο ΔΑΚ Νάουσας το Μακροχώρι, σε ένα φιλικό τεστ που προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και ήδη οι πληροφορίες μας λένε πως θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο, θα δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, με τους νεοαποκτηθέντες Ιορδανίδη για τη Νάουσα και Γεωργίου για το Μακροχώρι να παίρνουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Τα Λευκάδια ταξιδεύουν στη γειτονική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη, όπου την Κυριακή 30/9 στις 17.00μμ θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Μακεδονικό, ομάδα που περιμένει την απόφαση της FIFA για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα συμμετάσχει στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας, αλλά υπάρχουν ελπίδες για να επανέλθει στη Δ’ Εθνική.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας θα βρεθεί αύριο 29/9 στο γειτονικό Νέο Αγιονέρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, που αγωνίζεται στον 20 όμιλο της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησε τον περσινό κορμό της και με προπονητή τον παλιό παίκτη του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βασίλη Τραϊανόπουλο, επιθυμεί την γρήγορη παραμονή και μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00μμ.

Αναλυτικά

Παρασκευή 28/9 (Γήπεδο Νάουσας 17.00μμ) ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι

Σάββατο 29/9 (Γήπεδο Ν.Αγιονερίου 17.00μμ) Εθνικός Αγιονερίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Κυριακή 30/9 (Γήπεδο Νεάπολης 17.00μμ) Μακεδονικός – Λευκάδια

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected