Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Καψόχωρας 5-1

Έξι γκολ εν μέσω…καύσωνα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο της Χαρίεσσας. Το θερμόμετρο στις 16.00μμ έδειχνε 33 βαθμούς υπό σκιά, θυμίζοντας Αυγουστιάτικες μέρες!

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά…δρόσισε πάντως τους φίλους της, καθώς παρουσιάστηκε καταιγιστική και κατάφερε να πετύχει την τρίτη της νίκη και μάλιστα με το ευρύ 5-1. Από την άλλη η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα (χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και στις δύο ομάδες οι προπονητές είναι και παίκτες), παρουσιάστηκαν νωθροί και με την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τους γηπεδούχους, κατέθεσαν ανεξήγητα τα όπλα.

Η ΑΕΧ, που αγωνίστηκε με τα πορτοκαλί, λόγω της ίδιου χρώματος φανέλας με τους φιλοξενούμενους, με το…καλημέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους. Ο Βασίλης Καρασαρίδης έδωσε το σύνθημα για την…αντεπίθεση, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 11′ και στο 15′, αιφνιδάζοντας την ΑΕ Καψόχωρας.

Και σαν μην έφτανε αυτό, ο Τόσκα (μαζί με τον Βασίλη Καρασαρίδη οι πρωταγωνιστές), στο 20′ έδωσε διαστάσεις θριάμβουγια τους γηπεδούχους, “κλειδώνοντας” από πολύ νωρίς τη νίκη για την ομάδα του. Ο 25χρονος μέσος της ΑΕΧ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 44′ με πολύ ωραίο ελιγμό και σουτ έξω από την περιοχή.

Με το 4-0 στην “πλάτη”, η Καψόχωρα ήταν αδύνατο να αντιδράσει και μάλιστα θα δεχτεί και πέμπτο γκολ και πάλι με τον Πάνο Τόσκα, στο 83ο λεπτό. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να πετύχει το γκολ της τιμής στο 88′ με τον Στέλιο Διτσόλα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους Μοσχόπουλο και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίπης, Χαλκιάς (66′ Δάγκας), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Κανδηλίδης, Τόσκα, Φωτιάδης, Διτσόλας (78′ Μπαζάτης), Καρασαρίδης (84′ Χρυσαφίδης), Τριανταφυλλίδης.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Σταμούλης, Σωτηρόπουλος, Πολυζόπουλος, Πιπιλιάρης (50′ Τσαλαμπάνας), Διτσόλας, Νιάκας, Χατζηιωαννίδης, Κωτούλας (46′ Καρκαμάνης), Βλάχος (35′ Μανάκης), Χαρισόπουλος.

Δηλώσεις προπονητών

Δημήτρης Χαλκιάς : “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας. Αυτό που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, αποτυπώθηκε άριστα στο γήπεδο. Δεν πετάμε στα σύννεφα, προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Στέλιος Διτσόλας : “Η ομάδα πρέπει να βρει την ταυτότητα της. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ, τα παρατάμε. Στην ομάδα υπάρχει εμπειρία, υπάρχει ενθουσιασμός και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Πιστεύουμε στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε στα επιτυχημένα αποτελέσματα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected